Arca, noul resort din Bacău, cu fermă piscicolă

România este frumoasă și te poți bucura de frumusețile ei la orice pas. Uneori, însă, și „omul sfințește locul“, așa că minunile naturii sunt și mai valoroase atunci când există oameni cu viziune care le multiplică valoarea. Astfel de oameni regăsești la ARCA Resort lângă Bacău, o locație proaspăt amenajată ce și-a deschis larg porțile pentru toți iubitorii de natură. Ia-ți câteva minute libere de relaxare și rămâi cu noi ca să-ți povestim câteva lucruri frumoase despre ARCA, cel mai nou resort
peste, acvacultura, piscicultura, Bacau, ferma piscicola, produse din peste
Cooperativa „Țara Mea“ a livrat o tonă de caviar românesc anul acesta

După programul pornit în vara anului 2022 în parteneriat cu Carrefour – „Pește de la Marea Neagră“, Cooperativa Agricolă Integrată „Țara Mea“ face încă un pas înainte pentru dezvoltarea pieței de pește autohton și își extinde portofoliul cu cea mai mare fermă piscicolă și fabrică de procesare din România.
Cu 2 linii de producție, una pentru pește de calibru mare, iar alta pentru pește de calibru mic, zonă de ambalare, camere de afumare și depozitare, fabrica procesează din ferma proprie de
pescuit, peste, acvacultura, Cooperativa Tara Mea, caviar romanesc, caviar, creveti
Carmen Avram: „Comisia Europeană vrea să scufunde acvacultura“

Europarlamentarul Carmen Avram trage un puternic semnal de alarmă! Potrivit acesteia, Comisia Europeană riscă să sugrume acvacultura europeană, obligându-i pe toți acvacultorii care produc peste 100 de tone de pește pe an să le raporteze în Portalul Emisiilor Industriale, după cum se arată într-un document sosit la redacție pe care vi-l prezentăm integral, în continuare.
O propunere aberantă…
Propunerea e aberantă, având în vedere că există subramuri din acvacultură – cum ar fi creșterea
Secretele unei afaceri cu produse tradiționale din pește

Începută în sânul familiei, tradiția pisciculturii continuă de trei generații, fiecare generație continuând să contribuie la bunul mers al fermelor piscicole. Amenajările piscicole de care Sabina Atodiresei se ocupă cu întreaga familie au o suprafață de peste 800 hectare în județele Botoșani și Iași și realizează o producție de aproximativ 1.300 tone de pește. Pentru a ajunge pe masa clienților, peștele este îngrijit în iazuri între doi și cinci ani.
Tradiția pisciculturii continuă de trei
pescuit, acvacultura, piscicultura, Botosani, produse din peste
Mai multe articole …
- Investiție de 50.000 euro în județul Iași. Pescuit sportiv pe un luciu de apă de 3 hectare
- Schema de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în acvacultură
- Păstrăvaria Ianca, „minunea“ din inima „Saharei“ oltenești
- Producția din acvacultură ar putea crește cu 30.000 de tone pe an
Pagina 1 din 11