Cultivarea competențelor viitorilor fermieri pentru o producție alimentară durabilă

Viitorul agriculturii este un subiect central de discuție pentru fermieri, companii agricole, guverne și instituții de cercetare, deoarece aceștia caută soluții inovatoare pentru a aborda provocări precum schimbările climatice, securitatea alimentară și practicile agricole durabile. Se desfășoară o mulțime de cercetări științifice, se iau măsuri economice și durabile, dar, împreună cu toate acestea, trebuie să avem în vedere o piesă fundamentală a acestui puzzle: generația următoare de
fermieri, CORTEVA AGRISCIENCE, competente, campanii agricole
Productivitatea fermierilor crește în condiții de secetă cu soluții pentru culturi reziliente de rapiță

Conform datelor recente furnizate de Observatorul European al Secetei (EDO)1, țările europene au experimentat condiții severe și prelungite de secetă de peste doi ani, afectând semnificativ agricultura din cauza temperaturilor extreme și a lipsei de precipitații. La nivel local, fermierii români sunt, de asemenea, afectați de acești factori, confruntându-se cu provocări continue în ceea ce privește productivitatea și profitabilitatea culturilor, subliniind necesitatea unor soluții specializate
seceta, rapita, fermieri, seceta pedologica, CORTEVA AGRISCIENCE, cultura rapitei, Observatorul European al Secetei, EDO
Auditul de Carbon si Analizele de sol, două unelte importante în agricultură

MyAlcedo Carbon oferă soluții eficiente pentru a răspunde nevoilor de adaptare și atenuare a schimbărilor climatice tot mai prezente și mai severe cu care ne confruntăm.
Agricultura este un punct cheie pentru reducerea gazelor cu efect de seră deoarece ea este responsabilă pentru 20% din totalul gazelor cu efect de seră globale, potrivit Parlamentului European.
MyAlcedo Carbon oferă „robustețe” analizelor de mediu pentru a accelera adoptarea și întreținerea practicilor de agricultura
agricultura, Alcedo, soluri, schimbari climatice, MyAlcedo Carbon
Panifcom a împlinit 100 de ani de tradiție

De curând, Panifcom, cel mai important producător din industria de panificație din Iași, a sărbătorit un moment deosebit în propriul parcurs, împlinirea a 100 de ani de tradiție. Centenarul a fost marcat cu un eveniment ce poartă semnătura „Panifcom: Rădăcini – Hărnicie și Statornicie de 100 de ani“. Timp de două zile, pe 13 și 14 iunie, am parcus „Drumul Pâinii“, un traseu al afacerii integrate, care a cuprins patru ramuri de activitate, interconectate dar independente: cultivarea cerealelor
panificatie, industria de morarit, Vladeni, PANIFCOM, fabrica de paine, Todireni
Mai multe articole …
- Tehnologii noi oferite de Syngenta la Grupul de firme Domeniile Lungu
- #INDAGRA2024 - o experiență unică de networking agricol
- Tehnologiile avansate ajută fermierii români să maximizeze producția de floarea-soarelui
- IPSO Agricultură revine cu o performanță unică în România. 24 de ore de recoltare continuă în condiții schimbătoare, înfruntând toate provocările pe care le întâlnesc fermierii români în campania de recoltat
Pagina 24 din 344