MECANICA CEAHLĂU, noi lansări de utilaje
- Scris de Lumea Satului
- Publicat în Utilaje agricole
TAMBURII DE IRIGAT RUBIN
Cu ocazia aniversării celor 100 de ani de activitate, Mecanica Ceahlău lansează o nouă gamă de utilaje: tamburii de irigat RUBIN. Realizați în concept 100% românesc în fabrica de la Piatra Neamț, tamburii de irigat reprezintă rezultatul muncii asidue, experienței și dorinței de performanță a întregii echipe de cercetare-dezvoltare din cadrul companiei.
Realizarea tamburilor de irigații a constituit o prioritate pentru Mecanica Ceahlău având în vedere lipsa precipitațiilor în cantități suficiente din ultimii ani și preocuparea fermierilor pentru asigurarea umidității culturilor, mai ales în zonele cu risc crescut de secetă. De aceea, am inclus în portofoliul nostru gama de tamburi de irigații RUBIN, venind astfel în întâmpinarea fermierilor cu produse de înaltă calitate, dar și cu expertiza și consultanța necesară de care au nevoie în teren.
Sistemul de irigații cu furtun pe tambur și aspersor, reprezintă soluția optimă și sigură pentru fermierii preocupați de necesarul cantității de apă pentru culturile lor în scopul creșterii calitative și cantitative a producției. Instalația modernă este destinată irigării culturilor de câmp atât pe suprafețe plane cât și pe cele neregulate, iar distribuirea apei (irigarea) prin intermediul aspersorului este precisă inclusiv în condiții de vânt. Turela rotativă asigură irigarea completă a parcelelor fără repoziționarea sașiului, permițând astfel unui singur operator să rotească echipamentul în siguranță și cu minimum de efort.
Tamburii de irigat RUBIN reprezintă o instalație mobilă pe cărucior portaspersor galvanizat, deplasabilă de-a lungul culturilor și este disponibilă în 2 variante: RUBIN 300 și RUBIN 350.
Sunt echipați cu dispozitiv pentru ridicarea hidraulică a căruciorului portaspersor, cutie de viteze cu 6 trepte, iar transmisia la tamburi este realizată prin intermediul turbinei by-pass de înaltă eficiență, cuplată direct la cutia de viteze, și reducând astfel pierderile de presiune la minimum. Căruciorul portaspersor este galvanizat și montat pe 4 roți cu ecartament variabil și greutăți suplimentare, iar sașiul și turela sunt zincate la cald. Țeava de alimentare este galvanizată și prevăzută cu două intrări, iar furtunul din polietilenă cu densitate medie permite o mai bună precizie a înfășurării și o reducere a ovalizării. Cantitatea de apă distribuită este în funcție de presiune și de duză și poate varia între 36.5 și 83 m3/h.
Cu performanțe excelente în teren, design de top și prețuri de achiziție super-competitive echipamentele sunt disponibile pentru achiziție și vor fi expuse în showroom-urile Mecanica Ceahlău din țară, precum și în showroom-urile partenerilor companiei.
Aveți nevoie de mai multe detalii despre un anumit produs, vreți să aflați avantajele acestuia? Atunci, Mecanica Ceahlău este soluția! Contactați-ne și reprezentanții noștri de vânzări vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie. Pentru detalii contact:
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.mecanicaceahlau.ro
Telefon: 0745 120 172 / 0726 703 080
Articole înrudite
-
AFIR: Baza de date cu echipamente, mașini și utilaje va cuprinde doar elemente conforme cerințelor de mediu
-
Expoziția internațională de utilaje agricole din Italia, la a 45-a ediție
-
Irigarea prin picurare, cea mai performantă metodă de irigare
in Agrotehnica -
Irigarea prin picurare, cea mai performantă metodă de irigare
in Agrotehnica -
Oportunitate pentru OUAI-urile care se modernizează. Irigații cu energie solară
in Agrotehnica -
MECANICA CEAHLĂU - DEMO TOUR STEYR
-
Utilaje agricole – un salt cât o generație... De la animale de povară la sateliți
-
Vești bune pentru fermieri: MADR alocă 1,5 miliarde de euro pentru infrastructura de irigații, desecare și drenaj
in Actualitate -
Agricultura României are nevoie de apă. Semnați petiția online privind includerea finanțărilor pentru sistemele de irigații și desecare-drenaj în PNRR.
in Actualitate -
Clubul Fermierilor Români lansează o petiție privind includerea finanțărilor pentru sistemele de irigații și desecare-drenaj în PNRR
in Actualitate
Articole recente - Lumea Satului
- Agricultura eco și alimentația
- 2022, al treilea cel mai călduros an din istoria României
- Mirel Pascu din Comuna Ianca (Olt), primarul „bătătarnic“
- Mărioara Băbu, Tezaurul Uman Viu de pe Transalpina
- Roma, fresca pictată de îngerii frumosului (III)
- Reușita însămânțărilor de primăvară este condiționată de calitatea pregătirii patului germinativ
- România, o țară de izbeliște?
- Identitatea vizuală și structura BioVillMAP - prezentat de echipa GREEN ENERGY CLUSTER
- Știați că… despre Pământ
- Plăți de peste 276 milioane de euro efectuate către beneficiarii FEADR, transmise spre decontare Comisiei Europene