Lucrări de primăvară - workshop Kuhn
- Scris de Lumea Satului
- Publicat în Utilaje agricole
- IPSO Agricultură a organizat Lucrări de primăvară, un workshop dedicat utilajelor de prelucrare a solului. Acțiunea s-a petrecut în ferma Mario Serv, în localitatea Brazii, județul Ialomița.
„Mă bucur că am revenit în țară și am acceptat o nouă provocare profesională . Anii de experiență ca manager al dealer-ului Kuhn din Ungaria mă vor ajuta cu siguranță în noua funcție și în noile strategii de dezvoltare a afacerii. Sunt sigur că acest workshop, primul proiect la care am colaborat în România alături de echipa de implemente, reprezintă un început promițător pentru promovarea acestei categorii de produse atât de necesare pentru fermieri“. Zsolt-Viorel Kolto, Manager Implemente IPSO Agricultură.
IPSO Agricultură reprezintă interesul clienților săi prin intermediul furnizorilor parteneri și a adus în prim plan gama de utilaje Kuhn printr-un workshop special. Kuhn, lider în producția de implemente, este partenerul nostru de încredere de 25 de ani și face ca tehnologia modernă să fie accesibilă fermierilor din întreaga lume prin puterea inovației și calitatea produselor.
În cadrul acestei acțiuni fermierii invitați au participat la un atelier static în cadrul căruia specialiștii IPSO Agricultură au prezentat următoarele produse KUHN: cultivatorul cu dinți Cultimer L300T, plugul MLD XT 8ET, grapele cu discuri independente Optimer 12000 și Optimer 403R, distribuitorul de îngrășăminte Axis 30.2W, semănătoarea de păioase Espro 6000 și semănătoarea de precizie Maxima 3 M. Fermierii au primit informații utile despre cele mai importante caracteristici tehnice, precum și despre avantajele tehnologice și soluțiile puse la dispoziție de producătorul de renume mondial KUHN, indiferent de solul pe care îl lucrează și de culturile pe care le vor înființa.
Vedeta workshop-ului a fost semănătoarea Maxima 3 M pentru 8 rânduri. Precizia acesteia a fost dovedită printr-o demonstrație la semănat de porumb. Cu acționare electrică și ISOBUS, semănătoarea Maxima 3 dispune de tehnologia necesară pentru o semănare variabilă folosind harta de distribuție și controlează individual fiecare secție în parte pentru o suprapunere eficientă. Această semănătoare este versatilă, robustă, cu reglaje simple și intuitive.
IPSO Agricultură a pus bazele unei echipe specializate pe utilajele de prelucrarea solului, formată din specialiștii de produs:
- Alexandru Dumitru – Product Line Manager, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
- Laurențiu Gheorghe – Product Line Manager, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
și consilierii comerciali implemente:
- Andrei Grivei, 0744759979, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
- Radu Meșină, 0751291693, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
- Mihai Cosmin Nicolae, 0742278810, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
- Costin Moțoiu, 0755088936, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
- Răzvan Birică, 0751028384, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Echipa de implemente este pregătită pentru a răspunde tuturor solicitărilor și provocărilor întâlnite în fermele din România și pentru a oferi soluții potrivite și consultanță partenerilor noștri, fermierii.
Workshopul Lucrări de primăvară a fost o acțiune realizată în colaborare cu partenerul nostru Alexandru Micu, reprezentantul fermei Mario Serv, care ne-a pus la dispoziție terenul pentru atelier și pentru demonstrație. Mario Serv este o fermă înființată în anul 2005 ca afacere de familie, care s-a dezvoltat și care investește în continuu în tehnologie și soluții moderne pentru agricultură.
Articole înrudite
-
Polka, soiul de zmeură care aduce profit într-o plantație din Ialomița
in Agrotehnica -
Agricultura, pilonul principal în dezvoltarea orașului Slobozia
in Actualitate -
Gimbăşani, judeţul Ialomiţa. Un crescător de animale vrea să pună bazele unei cooperative
in Zootehnie -
Județul Ialomița, la inima Bărăganului, dar nu și la a celor care o gestionează
in Actualitate -
Asociația Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Ialomița devine membră a APPR
in Actualitate -
Miniferma cu capre Saanen a unui tânăr din Scânteia
in Zootehnie -
Lucrări în primăvara 2020 în livezile de pomi
in Pomicultura -
Fermierii campioni la porumb din județele Călărași și Ialomița
in Actualitate -
Fermierii campioni la floarea-soarelui din județele Călărași și Ialomița
in Actualitate -
În Ialomița, floarea-soarelui e în hambare și a început recoltatul porumbului
in Agrotehnica
Articole recente - Lumea Satului
- Plăți de peste 276 milioane de euro efectuate către beneficiarii FEADR, transmise spre decontare Comisiei Europene
- Clubul Fermierilor Români susține poziția Ministrului Agriculturii la Consiliul AGRI-FISH din Bruxelles privind măsurile necesare imediate de compensarea a pierderilor fermierilor est-europeni ca urmare a importurilor de cereale și oleaginoase din Uc
- RALF 7: Cei mai buni fermieri europeni vin la București, pe 25 și 26 mai
- Hibrizii de floarea-soarelui Pioneer®, performanță și stabilitate demonstrate
- Cine ar trebui să susțină financiar construirea unui brand național de țară al vinului?
- Pactul verde (II)
- Planul Național Strategic, pe înțelesul tuturor fermierilor
- ZURGĂLĂII DE LA BRUXELLES
- AFIR: Baza de date cu echipamente, mașini și utilaje va cuprinde doar elemente conforme cerințelor de mediu
- Serele hidroponice, capabile să îndeplinească cele mai diverse cerințe de producție