MECANICA CEAHLĂU. Noi lansări de utilaje – AGRARIA 2020
Scris de Lumea SatuluiAnul 2020 debutează în forță pentru producătorul român de utilaje Mecanica Ceahlău. Astfel, cu ocazia participării la târgul Agraria de la Jucu, compania anunță lansarea unei game noi de utilaje ce vor fi expuse în premieră: mașini de erbicidat și atomizoare realizate în fabrica de la Piatra Neamț.
Noile echipamente sunt destinate administrării erbicidelor, insecto-fungicidelor în culturile de câmp, pot fi utilizate în fermele vegetale sau horticole (inclusiv pentru cultura cartofului) și se clasifică astfel:
- Gama CLASIC – cuprinde echipamente de erbicidat purtate cu o capacitate între 600 și 1.000 litri cu rampe cu lățimi de lucru cuprinse între 12 și 24 m, reglabile mecanic sau hidraulic.
- Gama PRIMA – a fost proiectată pentru fermele vegetale unde este nevoie de o mașină rapidă. Sunt echipamente tractate, cu o construcție versatilă ce permite evitarea obstacolelor având o bună adaptabilitate la parcelele cu forme neregulate, dar și o autonomie mare datorită rezervoarelor de 2.400 sau 3.500 litri. Sunt echipate cu rampe cu lățimi de lucru cuprinse între 18 și 24 metri, acționate complet hidraulic.
- Atomizoarele sunt potrivite pentru tractoarele cu puteri între 40 și 80 CP, sunt tractate și au o capacitate de 2.000 litri, ventilator axial, fiind destinate tratamentelor specifice din livezi, podgorii de deal și câmpie, grădini, sere și zone împădurite pentru distrugerea plantelor și buruienilor nedorite.
Pe lângă noile echipamente de erbicidat ce vor fi expuse în premieră la târg, vor fi prezente printre altele și gamele noi de semănători din portofoliul companiei.
Lansarea noilor game de semănători pentru plante prășitoare și păioase din cadrul târgului Indagra 2019 s-a materializat printr-un real succes, iar echipa de vânzări a companiei a început livrările în toată țara. Astfel, la nivelul întregii țări, un număr important de fermieri vor utiliza pentru semănat în campania de primăvară, cele mai noi modele de semănători produse de Mecanica Ceahlău.
Acestea se remarcă prin performanțe excelente în teren, design de top și prețuri de achiziție super-competitive.
- Gama Phoenix: semănători pentru plante prășitoare, pe 6 sau 8 rânduri, echipate cu brăzdare dublu disc, buncăre de îngrășământ din plastic cu capacitatea de 2x300 litri, transmisie centralizată cu cutie de viteze, secții de semănat pe sistem paralelogram pentru o copiere fidelă a terenului, greutate totală redusă pentru a permite utilizarea unui tractor de putere mică.
- Gama Safir: semănători pentru plante prășitoare pe 6 sau 8 rânduri, echipate cu brăzdare dublu disc având diametrul de 370 mm pentru semințe și 315 mm pentru îngrășământ, transmisie la echipamentul de fertilizare direct de la roata de antrenare (cu roți de lanț, pentru o schimbare rapidă a vitezelor de semănat), adâncimea de lucru reglabilă continuu între 2 și 8 cm, două roți de nivel, de o parte și de alta a brăzdarului dublu disc, presiune reglabilă la sol a secției de semănat. Opțional pot fi echipate cu roți Pro, calculator pentru controlul semănatului și echipament pentru administrat îngrășământ microgranulat.
- Gama PERLA: semănători pentru plante prășitoare pe 6 rânduri se remarcă prin roți de copiere dotate cu răzuitori, cutie de viteze în baie de ulei, secții de semănat montate pe sistem paralelogram ce dezvoltă o presiune reglabilă la sol.
Echipamentele sunt disponibile pentru achiziție și vor fi expuse în showroom-urile Mecanica Ceahlău din județele Neamț, Timiș și Mureș, precum și în showroom-urile partenerilor companiei.
Lasă un comentariu
Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.
Articole recente - Lumea Satului
- Lucrări minime, cu efecte maxime
- De la pământ spre mare
- Utilizarea plantelor companion pentru îmbunătățirea tehnologiei de cultivare a arbuștilor fructiferi în sistem ecologic - zmeur și căpșun
- Schimbarea șefilor...
- Noi instrumente financiare și de garantare pentru IMM-uri în dezbatere la București
- APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal
- PT303 - Un ALIAT în câmp
- Sprijin financiar de peste 16,6 milioane lei pentru crescătorii de animale
- Dăunătorii care amenință culturile de cereale vara - prevenire și combatere
- Ce trebuie să știm despre întreținerea pomilor și arbuștilor fructiferi