Utilaje agricole 19 Decembrie 2018, 10:01

Producătorul finlandez de utilaje Suokone caută distribuitori în România

Scris de

Printre companiile nou venite la INDAGRA în acest an s-a numărat și producătorul de utilaje Suokone. Cu un stand generos și multă deschidere către partenerii din România, compania finlandeză speră să-și pună echipamentele la treabă și pe teritoriul țării noastre. Am stat de vorbă cu MikkoVanhanen, export manager, pentru a afla ce propune partenerilor din România.

– De ce doriți să vă extindeți pe piața din România?

– Credem că agricultura de aici este în plin proces de dezvoltare și produsele Suokone răspund perfect nevoilor din piață.

– Care sunt principalele produse pe care le oferiți fermierilor români?

– MERICrushers, un echipament care zdrobește rămășițele forestiere și ale trun­chiurilor, îndepărtează copacii bătrâni și curăță terenurile arabile. Un alt produs este MERIRoadEq, cu care se pot recicla drumurile vechi de pietriș, se construiesc și se refac drumurile forestiere, cele comunale, căile către terenurile arabile. Cu acest utilaj se pot îndepărta de asemenea gheața și zăpada întărită. Apoi avem MERITractors, tractoare pe șenile Suocco S500, care exercită o presiune redusă asupra solului.

finlanda MJHS 240 STX Valtra Rommakko 02

– Care este cel mai inovator produs din portofoliu?

– MERICrushers, un produs versatil, eficient și rentabil din punctul de vedere al costurilor. Vă spuneam, este ideal pentru zdrobirea rămășițelor forestiere și a trunchiurilor, dar și a curățării terenurilor agricole, a spațiilor verzi de pe marginea drumurilor.

– De ce ar alege fermierii români produsele și soluțiile oferite de compania MPH?

– Pentru design-ul superior și inovația tehnologică ce permit eficientizarea activităților și manipularea solului în diverse condiții.

utilaje Suokone tabel

– Prin ce se remarcă compania Suokone pe piața utilajelor?

– Avem o experiență de peste 25 de ani în proiectarea, fabricarea și marketingul echipamentelor pentru manipularea solului în diverse condiții, inclusiv tractoare de mare putere, cu presiune mică asupra solului. Exporturile reprezintă aproximativ 80% din vânzările Suokone în peste 20 de țări. Compania a obținut certificarea conformității cu standardele sistemului de management ISO 9001 și ISO 14001 din partea DNV începând cu 2006.

Patricia Alexandra Pop


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti