Imprimă această pagină
Utilaje agricole 18 Octombrie 2018, 10:23

IPSO Agricultură aduce la INDAGRA cele mai reprezentative utilaje din portofoliu

Scris de

Așa cum i-a obișnuit pe fermieri, la sfârșitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, compania IPSO Agricultură, lider în piața de mașini și utilaje agricole din România și distribuitor exclusiv la utilajelor John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT îi așteaptă pe aceștia la cel mai important eveniment agricol al toamnei – INDAGRA.

În perioada 31 octombrie - 4 noiembrie IPSO Agricultură va expune, într-un spațiu generos, cele mai reprezentative utilaje din portofoliu. La standul companiei se vro regăsi 4 modele de tractoare John Deere (John Deere 5E, John Deere 6MC, John Deere 6M, John Deere 7R), două modele de combine (John Deere S780i, John Deere W440) prevăzute cu hedere, un încărcător Manitou (MLT 737), un sprayer John Deere M732 precum și 4 implemente (semănătoara Kuhn Maxima 3TS, plugul Kuhn MM 123 4123 4ET, distribuitorul de îngrășăminte Kuhn Axis 30.2W, precum și scarificatorul Bednar FMT Terraland TN 4000D 9R Profi). Gama de utilaje și echipamente ce va fi expusă la INDAGRA a fost gândită în așa fel încât să acopere nevoile fermierilor, indiferent de dimensiunea fermei lor.

”Ne apropiem de ultimul eveniment agricol important al anului – INDAGRA. Începând cu 31 octombrie, timp de 5 zile îi așteptăm pe fermieri la Centrul Expozițional Romexpo, la noi în stand, cu o gamă variată de utilaje, în așa fel încât, să ne asigurăm că, fiecare persoană ce ne trece pragul găsește la noi ceea ce caută. Am pregătit oferte speciale, atât pentru achiziția de utilaje, cât și pentru finanțarea achizițiilor. Pentru mai multe detalii ne vedem la târg. Echipa IPSO Agricultură vă așteaptă în platforma exterioară 12, la standul nr.01” – a declarat Gabriela DUMITRU, Specialist Comunicare IPSO Agricultură.

Alături de utilajele și echipamentele agricole marca John Deere, Kuhn, Manitou și Bednar FMT fermierii pot afla informații importante legate de modalitățile de achiziție a utilajelor, oferte speciale, dar și disponibilitatea pieselor de schimb, precum și care sunt soluțiile inteligente pe care compania le pune la dispoziția fermierilor. În același timp, specialiștii de produs au pregătit sfaturi utile pentru exploatarea eficientă a utilajelor și echipamentelor agricole din fermă.

4 modele de tractoare John Deere

”La 100 de ani de România aniversăm și 100 de ani de tractoare John Deere în lume. Legenda merge mai departe. Vă așteptăm la standul nostru de la INDAGRA unde puteți afla mai multe informații despre istoria de 100 de ani a tractoarelor John Deere, unde puteți vedea și rezultatele unui secol de inovații. Am expus 4 modele de tractoare John Deere care vă vor ajuta să munciți mai eficient în fermă și să obțineți lucrări de calitate. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre inovațiile John Deere puse la dispoziție în acest an, dar și care sunt noutățile pentru anul 2019 nu ratați standul IPSO Agricultură. Ne vedem la INDAGRA” – a declarat Paul Popescu, specialist tractoare IPSO Agricultură.

Două modele de combine John Deere pentru ferme mici și mari

“Anul acesta expunem la INDAGRA două modele de combine John Deere: W440 Gen 2 și S780i. Versatilă, fiabilă și ușor de întreținut, combina John Deere model W440 Gen 2 face parte din gamă de combine compacte și este potrivită pentru fermele mici și medii (până la 250 Ha). Aceasta are o putere maximă de 253 CP și beneficiază de o suprafață mare de cernere, de 6,3 m2, asigurată de 6 căișori. Suprafața de curățare este, de 4,5 m². Performanța în recoltare se datorează sistemului activ de batere a returului de spice, ce permite reducerea încărcării suplimentare a tobei. Capacitatea buncărul este de 6.000 litri. La fel de important este faptul că această combină este ușor de întreținut și de reglat. Lanțul cinematic cuprinde puține curele și magistrale hidraulice. Începând cu anul 2017, combinele John Deere model W440 sunt dotate cu hedere din seria 600R, având lățimi de lucru de 4,85 sau 5,5 metri. Noul model W440 Gen 2 vine cu un sistem de descărcare cu punct de pivotare închis, cu un timp record de golire a buncărului datorită vitezei de descărcare de până la 100 l/sec. Cu W440 Gen 2 descoperiți o cabină nouă cu un mediu de lucru excepțional, special conceput pentru dumneavoastră. Cu o suprafață vitrata de 3,30 m², aceasta este una dintre cele mai mari cabine de pe piață, dar și una dintre cele mai silențioase. De cealaltă parte, combina S780i este una dintre cele mai inteligente combine de pe piață. În prezent, putem furniza servicii de optimizare și monitorizare a utilajului de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile. Active Yield reprezintă singurul sistem de pe piață de calibrare automată a senzorului de masă. Astfel, după 5 descărcări ale buncărului, prin intermediul celor 3 senzori din buncăr, combina asigură măsurarea precisă a producției. Ajustarea integrată a combinei (ICA 2) asigura ajustarea automată a combinei, în funcție de o țintă presetată pentru pierderi și corpuri străine din buncăr. Vă așteptăm la standul nostru pentru a afla noutățile combinelor John Deere, W440 Gen 2 pentru fermele de mici dimensiuni și pentru S780i pentru marii agricultori ai țării!” -  a declarat Cosmin Miroiu, specialist combine IPSO Agricultură.

Încărcătorul Manitou – ajutorul din ferma ta

”Gestionarea activităților din fermă poate fi dificilă uneori, mai ales în situația în care nu aveți suficienți oameni în fermă. Indiferent că este vorba de hrana animalelor, de manipularea baloților sau a cerealelor, de pregătirea silozurilor sau de curățenia din fermă, toate aceste lucruri pot fi realizate într-o singură zi cu ajutorul încărcătorului telescopic Manitou. De-a lungul anilor Manitou a dezvoltat soluții deosebit de productive și flexibile pentru manipularea cerealelor, administrarea activităților specifice zootehniei sau pentru aceia dintre dumneavoastră ce practică agricultura mixtă. Dacă sunteți în căutarea unei astfel de soluții, vă așteptăm la standul nostru, de la INDAGRA unde vă puneți pune la curent cu ultimele inovații puse la dispoziție de producătorul Manitou și unde puteți admira modelul MLT 737. Ne vedem la INDAGRA!” -  a declarat Claudiu Vîlcu, specialist Manitou la IPSO Agicultură.

FarmSight -  soluția pentru gestionarea resurselor din fermă

”Vrei să știi în orice moment cum sunt exploatate utilajele tale, ce cantitate de inputuri și cât carburant ai utilizat? Vrei să prelungești durata de viață a echipamentului agricol sau să beneficiezi de un utilaj de backup în cazul în care tractorul tău staționează în fermă? Vino la

INDAGRA și află cum poți optimiza resursele cu ajutorul pachetelor de servicii FarmSight. Specialiștii IPSO Agricultură vă stau la dispoziție.” -  a declarat Alin Urdaș, specialist FarmSight IPSO Agricultură.

Sistemele de irigații asigură performanța în fermă

”Nu putem controla seceta dar putem controla cantitatea de precipitații de care beneficiază culturile din câmp. Atunci când nu plouă, în perioadele de secetă excesivă pierderile înregistrate sunt substanțiale. Nu îți mai lăsa producția la voia întâmplării, ajută plantele să atingă potențialul maxim de producție, instalează sistemul de irigații care se potrivește cel mai bine profilului tău. Te așteptăm la standul nostru de la INDAGRA unde putem stabili împreună soluția ideală pentru ferma ta” -  a declarat Romeo Drăgan, specialist irigații IPSO Agricultură.


Vizualizari 2498
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite