Adama 04 mai 2020
update 4 Jun 2020

Pachet complet utilaje zootehnie

Firma Farm Tech SRL a fost înființată în 2005 cu scopul de a importa tehnologie nouă de manipulare și transport cereale și orice produs vrac ce rezultă din activitățile agricole, branduri SHAEFFER, Strautmann, Kotte și CHIODA. Pe lângă utilajele specializate în logistica cerealelor, Farm Tech și-a diversificat oferta și cu un pachet complet de utilaje pentru zootehnie, branduri SCHAEFFER, STRAUTMANN, TEAGLE, KOTTE, CHIODA, GOWEIL și Sip.

Schaeffer. Cel mai vândut încărcător pe roți din România (fabricat 100% în Germania). Peste 800 de utilaje vândute în România.

Grupate în trei categorii, utilajele Schaeffer a fost pentru mai bine de 60 ani alegerea fermierilor. În continuare vă oferim:

1. Încărcătoare articulate de curte.

2. Încărcătoare articulate pe roți.

3. Încărcătoare articulate telescopice.

Schaeffer este alegerea pentru toate sezoanele datorită durabilității, performanței și funcționalității. Unul dintre tipurile de încărcătoare articulate telescopic ce poate lucra în condiții dificile și în zone înguste.

La Schaeffer se pot atașa peste 50 de accesorii pentru toate ramurile agriculturii, zootehniei, procesatori de lapte și carne, traderi cereale, centre de echitație, specialiști în peisagistică, în construcții, în magazine și firme industriale, în sectorul reciclărilor, uzine de biogaz, consilii orășenești, grădini zoologice, în industria lemnului și în fabricarea peleților.

Farm Tech oferă clienților săi suport tehnic și service 24 ore pe zi/7 zile pe săptămână, cu o echipă experimentată de profesioniști.

Farm Tech oferă alături de încărcătoarele Schaeffer o gamă largă de mașini cu tehnologie nouă pentru zootehnie, pentru a se potrivi tuturor cererilor fermierilor.

Strautmann, remorca tehnologică de la 4 mc la 31 mc: cu un melc sau doi melci de mixare, cu diverse opțiuni de descărcare, cu dispozitive de cân­tărire și opțiune de împrăștiere paie.

Strautmann, remorca tehnologică autopropulsată de la 11 mc la 22 mc:

Strautmann Hydrofox, tăietor din siloz de la 1,75 mc la 3,8 mc, cu înălțimi de preluare cuprinse între 2,90 m și 3,97 m.

Remorca de împrăștiat gunoi Strautmann VS 1805, capacitate 16,5 mc, antrenare hidraulică a platformei, sarcina maximă admisă 18.000 kg

Remorca autoîncărcare Strautmann GIGA - VITESSE CFS 4001. Capacitate 36 mc, 22 tone greutate utilă, pick-up 2 m, sistem de protecție cu arcuri pentru dispozitivul de tăiere, tensionare automată a lanțurilor podului.

Teagle, tocător de baloți cilindric, pentru baloți cu diametrul maxim de 1,7 m sau rectangulari de 1,2 m x 1,2 m, care toacă un balot în 5 min.

Teagle 8150, utilaj ce asigură furajarea și împrăștierea paielor pentru așternut și tocarea paielor cu posibilitatea de reglare a lungimii de tăiere de la 20 la 250 mm, de la tractor, în mers.

Remorci de transport Chioda de la 4 tone la 24 tone, cu basculare trilaterală și basculare pe spate cu oblon hydraulic.

Remorci de împrăștiat gunoi de grajd Chioda de la 2 mc la 26 mc, cu discuri, cu lățime de împrăștiere până la 24 m.

Înfoliator baloți rotunzi GOWEIL, model G1015. Se poate monta direct pe Schaeffer sau la tractor. Funcționează, de asemenea, cu motor electric sau pe benzină 50 de baloți rotunzi pe oră, cu diametru între 0,9 m și 1,6 m. Greutate maximă balot 1,200 kg.

Presă-ambalator GOWEIL, model LT MASTER. Mașina de înfoliat baloți cu o tehnologie nouă pentru a păstra silozul în condiții perfecte, izolat 100% de factori externi la un cost mult mai mic decât varianta clasică de tasat siloz.

50-60 tone pe oră - 1 balot - 1 m. Control program PROFI complet automatizat.

Presă-ambalator GOWEIL, model G-1 F125 G5040 Kombi. Cea mai dotată balotieră 3 în 1: adună din brazdă, toacă la 3.5 cm cu 35 de cuțite, presează și înfoliază în mers, având o productivitate medie de 40 baloți/h. Diametru balot: 1,25 m. Control pro­gram PROFI complet automatizat

Gama de produse SIP

Categoria cositorilor este reprezentată de combinația de 3 cositori cu condiționer din role de cauciuc, cu lățime de lucru de 8 m. Cositorile sunt echipate cu sistem de suspensie hidropneumatic, toate discurile de pe bara de tăiere sunt echipate cu sistemul de protecție DDSS și sistemul rapid de schimbare a cuțitelor.

Pentru a realiza nutreț de înaltă calitate recomandăm să folosiți greble rotative. SIP oferă o greblă reprezentativă de răvășit fân SPIDER 1.500T, capabilă să lucreze până la 16 ha pe oră cu 15 m lățime.

Grebla de adunat STAR 850, cu sistem de adaptare la configurația terenului 3D și sistemul de ajustare hidraulic a lățimii brazdei, are capacitatea de a realiza brazde până la 11 ha pe oră.

GALERIE FOTO


farrmtech logo

Săftica, Drajna, Constanța, Cluj, Timișoara, și Neamț

Revista Lumea Satului nr. 10, 16-31 mai 2017 – pag. 28-29

Articole recente - Lumea Satului