update 17 Mar 2023

New Holland T5.120, tractorul anului 2017

Noul tractor New Holland T5.120 a fost pre­miat cu titlul „Tractorul Anului 2017“ în cadrul Târgului Internațional de Mașini Agricole Organizat la Bologna, în Italia. Juriul, format din 24 de jurnaliști de top din domeniul tehnicii agricole, a analizat și a testat în câmp tractoarele nominalizate la secțiunea „Best Utility“ cu două luni înainte de a lua decizia că T5.120 este cel mai bun.

Argumentele juriului au fost următoarele:

• Puntea față Terraglide™, cea mai bună din clasa sa, alături de cabina cu suspensie Comfort Ride™, pentru un nivel de confort fără precedent.

• Performanțe de încărcare excelente date de cadrul pentru încărcător de dimensiuni extinse și de noile opțiuni adăugate pe joystick.

• Funcții îmbunătățite la nivelul transmisiei Electro Command™.

• Motoare ce respectă în totalitate normele Tier 4B privind emisiile și care folosesc tehnologia de reducere selectiv-catalitică a noxelor cu scopul de a crește performanțele utilajului și de a genera cu până la 24% mai multă rezervă de cuplu.

• Capacitate de ridicare optimizată grație sistemului de ridicare cu prindere în 3 puncte.

• Noua opțiune Heavy-Duty a punții față este compatibilă cu anvelope de 2“.

New Holland a lucrat în permanență la optimizarea gamei de tractoare T5 – unul dintre cele mai bine vândute tractoare la nivel european, din gama sa de putere – nu numai pentru a respecta reglementările impuse de normele Tier 4B, ci și pentru a încorpora noi opțiuni menite să sporească eficiența, confortul și productivitatea.

„Prin tradiție, New Holland s-a implicat activ în sectorul agricol dedicat tractoarelor din această gamă de putere, iar îmbunătățirile aduse tractoarelor T5 Tier 4B sunt dovada clară a acestui lucru“, a declarat Sean Lennon, directorul diviziei de Tractoare, Încărcătoare telescopice și Agricultură de Precizie.

Carlo Lambro, președintele Mărcii New Holland Agriculture, a adăugat: „Titlul obținut, The Best Utility 2017, este mărturia poziției de top pe care New Holland și-a adjudecat-o de-a lungul timpului pe segmentul tractoarelor de putere medie. Acest titlu reprezintă o recunoaștere bine-venită a muncii asidue și a devotamentului celor implicați în dezvoltarea tractorului T5.120, de la echipele de ingineri și până la întreg personalul fabricii din Jesi, care au reușit să dezvolte un tractor ce vine în întâmpinarea necesităților specifice ale clienților.“

Revista Lumea Satului nr. 24, 16-31 decembrie 2016 – pag. 42

Articole înrudite

Articole recente - Lumea Satului