Utilaje agricole 06 Martie 2015, 11:32

Massey Ferguson extinde rețeaua lui de producție

Scris de

Massey Ferguson, lider mondial în fabricarea tractoarelor agricole, recent, a pus pe piață tractoare performante, confortabile, cu o calitate superioară. Fiindcă agricultura modernă devine din ce în ce mai exigentă și are nevoie de mașini adaptate, scopul firmei este, ca aceste tractoare să corespundă nevoilor fermierilor din intreaga lume atât din punct de vedere calitativ cât și din punctul de vedere ale prețurilor. Aceste modele sunt disponibile deja online. Pentru a cumpăra una din aceste modele noi vă sfătuim să consultați de exemplu situl Agriaffaires.ro.

La expoziția Agco Vision of the Future de la Beauvais din Franța, organizat în august 2014, au fost prezentate oficial pentru prima oară în Europa, noile tractoare Massey Ferguson: MF 4708 de 82 CP și MF 4079 de 95 CP. Acestea sunt primele modele dintr-o serie globală care va acoperi o plajă de puteri între 60 si 130 CP. Aceste noutati sunt rezultatele unei investitii de peste $350 milioane de dolari și a unei  cercetări care a durat aproximativ 6 ani.

Pentru a răspunde nevoilor fermierilor din diferite tări, firma Massey Ferguson a decis să înființeze fabrici în diferite colțuri ale lumii, inclusiv în China. O echipă de ingineri din diferite colțuri ale lumii a lucrat la un design nou, spune Richard Markwell, vice presedintele și directorul de la Massey Ferguson pentru Europa/Africa/Orientul Mijlociu. Scopul lor a fost producerea tractoarelor utilitare dotate cu operații simple și flexibile. Noile tractoare sunt caracterizate prin: manevrabilitate excelentă, performanţă si eficienţă, sunt dotați cu un sistem de injecţie inteligentă, cu livrarea optimă a puterii și cu un consum redus de carburant.  Peste 90 % ale componentelor folosite în fabricare au fost noi și au fost efectuate 36000 de ore de testare pentru a crea prototipurile în Africa, Asia, Europa și America.

Pe baza unui concept unic în industria utilajelor agricole, firma AGCO spune că a creat o rețeau de fabrici unde sunt fabricate unități majore și tractoare complete, care pot fi asamblate în mai multe locații din lume cum ar fi Canoas în Brazilia, Chennai în India, Manisa în Turcia și Changzhou în China. Aceste fabrici sunt echipate cu aceași technologii ca și producătorul principal.

Massey Ferguson Global Series va fi introdus pe piata in urmatorii cinci ani. Tractoarele o să fie disponibile în diferite modele. Modelul 82hp MF 4708 este deja în curs de fabricare pentru piețele din Africa , iar modelul MF 4709 va fi introdus pe alte piețe.

Acesta este cel mai mare proiect de dezvoltare din istoria AGCO, prin care producătorul Massey Ferguson pune în valoare experiența lui în conceptul, în designul, producerea și vânzarea tractoarelor pe piețele internaționale.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti