Bucharest Food Expo & CARNEXPO 2022
Scris de Lumea SatuluiBucharest Food Expo & CARNEXPO este scena principală a produselor alimentare româneşti, un hub central pentru a învăţa despre cele mai recente tendinţe şi inovaţii din sector. BFE este un târg internaţional care primeşte cei mai mulţi participanţi de profil, de la procesarea alimentelor, controlul şi managementul producţiei, proiectări de fabrici, la producători de produse alimentare, distribuitori, importatori, angrosişti, comercianţi cu amănuntul şi HoReCa.
Bucharest Food Expo & CARNEXPO Forum se va concentra pe subiecte ce ţin de dezvoltarea industriei alimentare în România, cât şi despre noile tendinţe de piaţă precum proteinele alternative, inteligența artificială în practicile alimentare, transparență, trasabilitate şi green energy.
Evenimentul oferă oportunităţi de a creşte gradul de cunoaştere a mărcii şi de a câştiga recunoaştere. În plus, profesioniştii se pot conecta cu alţi specialişti, inclusiv cu potenţiali parteneri de afaceri.
Fiecare sector, precum carne şi preparate din carne, produse lactate, panificaţie, băuturi, legume şi fructe, echipamente şi utilaje, vă prezintă o gamă largă de produse. Expoziţia permite atât start-up-urilor, cât şi companiilor lider să obţină vizibilitatea dorită în cadrul evenimentului.
***
Bucharest Food Expo & CARNEXPO se desfășoară pe parcursul a patru zile, între 29 septembrie și 02 octombrie, în cadrul complexului expozițional Romaero (Bd. Ficusului nr. 44).
Sunt așteptați să participe numeroși reprezentanți ai companiilor din industria alimentară, retail și HoReCa, membri ai asociațiilor de profil și oficiali ai autorităților centrale, inclusiv din cadrul Ministerul Agriculturii. Avem confirmată la acest moment prezența ministrului Agriculturii, Petre DAEA, și a invitaților menționați în programul evenimentului.
Articole recente - Lumea Satului
- TRATAMENTE CU FUNGICIDE pentru culturile de cereale de toamnă
- Vreau să fiu din nou copil!
- Domeniile Ostrov a înregistrat creșteri în volum și valoare. Cum arată vânzările și ce spun despre „gustul” românilor
- Pesta rumegătoarelor mici (PRM)
- Importanța erbicidării de toamnă a culturilor de cereale păioase
- Darabani: Campionat mondial de borș moldovenesc la „Zilele Nordului“
- Festivalul tomatelor și al biodiversității horticole la Sibiu
- Strategii holistice prin care fermierii români pot îmbunătăți în mod sustenabil productivitatea culturilor
- CU FRUNȚILE PLECATE
- Tranzacție finalizată privind achiziția Deleplanque, Strube și van Waveren de către grupul RAGT Semences