Targuri si expozitii 15 Iulie 2022, 14:40

Agromalim. Cei care contează vor fi prezenți la cel mai mare eveniment agricol din vestul României

Scris de

Ultimele spații disponibile la Agromalim 2022

Nu ratați șansa de a vă întâlni cu cel puțin 18.000 de potențiali clienți, fermieri sau viitori fermieri care vor vizita și anul acesta târgul de la Arad. Complexul Expo Arad este ocupat la acest moment în proporție de 85%, doar câteva spații mai sunt disponibile pentru firmele interesate să expună la ediția din acest an.

Ca și la edițiile precedente, târgul are un caracter internațional, aproximativ 250 de firme din România, Ungaria, Germania, Franța, Polonia, Cehia, Bulgaria și-au confirmat deja prezența și vor expune la ediția din acest an a târgului Agromalim.

Eveniment de referință pentru agricultura României

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad va organiza, în perioada 1-4 septembrie 2022, la complexul Expo Arad, ediția cu numărul 32 a evenimentului internațional AGROMALIM. Edițiile precedente au întărit statutul de cel mai important eveniment din domeniul agriculturii, industriei alimentare și ambalajelor din vestul României.

Jucătorii importanți de pe piața de mașini și utilaje agricole participă la Agromalim 2022

Oferta de tractoare, mașini și utilaje agricole va fi și în acest an unul din punctele forte la Agromalim. Firmele importatoare ale celor mai renumite branduri mondiale și producători din România și-au confirmat și în acest an prezența la Expo Arad.

Vor mai fi expuse și inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Puncte de interes pentru participanți

„Excelența în Zootehnie“ – expoziția de animale de rasă și de hobby organizată cu sprijinul Agenției Naționale de Zootehnie și al asociațiilor de crescători de animale cu siguranță va fi una din atracțiile evenimentului. Vor fi prezentate animale de rasă cu valoare genetică ridicată și vor fi premiate cele mai reușite exemplare. Nu va fi neglijat nici interesul participanților de a se informa, iar demonstrațiile din secțiunea „Agricultura de precizie“, conferințele, prezentările și întâlnirile cu specialiștii și reprezentanții instituțiilor din sectorul agricol vor fi prezente pe agenda Agromalim 2022. De asemenea, întâlnirile de afaceri organizate vor crea cadrul pentru noi contacte cu posibili parteneri români și străini care să vă ajute la dezvoltarea afacerii.

Va așteptăm la Agromalim 2022, 1-4 septembrie, la Expo Arad.

Persoana de contact: Cimi Enache, 0730188291, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti