Kuhn GMx aprilie2021    reclama youtube lumeasatuluitv
update 12 May 2021

Maria Cîrjă și Gabriela Rizescu - două dintre femeile de succes din agricultura românească

În luna martie, femeile sunt sărbătorite, apreciate și...recompensate cu premii. În cadrul evenimentului intitulat Gala Femeilor de Succes din Marketing, atât Maria Cîrjă – director de marketing DuPont Pioneer România și Republica Moldova, cât și Gabriela Rizescu – director de marketing Alcedo au fost premiate pentru cotribuiția adusă sectorului agricol din țara noastră.

Maria Cîrjă își desfășoară activitatea în cadrul companiei Pioneer de 10 ani, iar performanțele pe care le-a înregistrat an de an, o creștere procentuală constantă de 15%, reprezintă rezultate campaniilor de promovare pe care le-a implementat.

“Mulți consideră faptul că agricultura este un segment specific bărbaților, dar nu este așa. Ca în orice alt domeniu în care predomină bărbații, și în agricultură femeile pot fi de succes. Și am să vă spun o povestioară: în clasa a V-a fetița mea venea acasă numai cu note de 10, evident am felicitat-o și i-am spus că o iubesc. Răspunsul ei a fost: mama, și eu mă iubesc! Asemeni ei, aș putea spune că și eu mă iubesc pentru tot ceea ce am realizat în acești ani la Pioneer România și consider, fără doar și poate, faptul că meseria de agricultor este una dintre cele mai nobile meserii din lume”, a declarat Maria Cârjă în cadrul evenimentului.

Gabriela Rizescu își desfășoară activitatea în cadrul companiei Alcedo de 20 ani, a contribuit la dezoltarea pieței de produse pentru protecția plantelor și consideră că fermierul român de astăzi este unul din ce în ce mai iscusit.

“Aș vrea să împărtășesc cu dumneavoastră câte ceva din experiența mea de manager. Nu de puține ori am participat la discuția în care femeile sunt comparate cu bărbații și tot așa. Cred că până la urmă cine își face treaba bine, acela este cel mai bun. Mă bucur să particip la un astfel de eveniment în cadrul căreia am ocazia să văd doamne care își fac treaba bine și țin să le felicit pentru acest lucru”, a specificat Gabriela Rizescu.