Adama 04 mai 2020
update 4 Jun 2020

Eveniment: Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015

  • Publicat în Social

Ambasada Republicii Coreea din București va găzdui, împreună cu Biroul KOTRA din București, evenimentul „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”.Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plaza din București în perioada 16-17 septembrie, 2015, cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Româniași Republica Coreea.

Evenimentul va consta în întâlniri de afaceri tête-à-tête și într-o expoziție cu cataloage de prezentare. O delegație a douăzeci și șapte (27) de IMM-uri coreene din Seoul și trei companii coreene care operează în București vor participa la evenimentul de două zile, al cărui obiectiv principal este acela de a ajuta la potrivirea acestor IMM-uri coreene cu potențialii lor parteneri de afaceri din România. Șaisprezece (16) companii dintre cele treizeci (30) își vor trimite reprezentanții în București pentru a participa la eveniment, în timp ce restul companiilor vor participa prin intermediul expoziției cu cataloage de prezentare.

Dacă firmele române sunt interesate de explorarea oportunităților de a construi parteneriate de afaceri cu participanții coreeni, prin intermediul evenimentului „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”, sunt rugate să contacteze Ambasada, prin telefon, la 0747.617.657 sau 021.230.71.98 sau, prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau Biroul KOTRA din București, telefonic, la 021.233.21.71/2/3, sau, prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Articole recente - Lumea Satului