Publicitate 02 Aprilie 2018, 11:14

Lebosol® - Din Germania până dincolo de granițele Europei

Scris de

Lebosol® Dünger GmbH este o companie germană, cu sediul central în Elmstein, specializată în producția și comercializarea de îngrășăminte foliare lichide, având un rol de pionier în domeniul fertilizării foliare, în ultimii 30 de ani. Lebosol® oferă clienților servicii complete, de la consultanță tehnică în ceea ce privește alegerea produselor până la vânzarea acestora la nivel de fermă și monitorizarea acțiunii lor pe tot parcursul ciclului vegetativ.

Pentru Lebosol®, inovația este o prioritate continuă. Dezvoltând noi rețete și asigurând calitatea excelentă a produselor, compania Lebosol® este capabilă să ofere soluții cu grad ridicat de specializare. Astăzi, produsele Lebosol® sunt folosite la scară largă atât în Europa cât și în lume. Compania dispune de două facilități de producție, ambele în Sembach, Germania. Prin filiala Lebosol® România (2012), compania este bine poziționată pe piață, aproape de agricultori și nevoile lor.

Calitate de la bun început

 • Scopul principal al întregii activități este acela de a furniza soluții, suspensii concentrate și adjuvanți cu formulare lichidă pentru aplicare foliară, perfect adaptate tuturor culturilor. Lebosol® este o companie capabilă să realizeze scheme de fertilizare foliară atât pentru cele mai cultivate culturi din lume cât și pentru cele mai puțin uzuale.
 • Garantează calitatea, de la dezvoltarea unui produs până la absorbția acestuia în plantă, titrarea produselor realizându-se în contextul controlului calității.
 • În domeniul protecției mediului și sustenabilității, Lebosol® se concentrează pe utilizarea economică a energiei. Produsele din portofoliu sunt concepute în vederea unei utilizări durabile, iar logistica este și ea ecologică și eficientizată din punctul de vedere al utilizării resurselor naturale.
 • Se acordă atenție cercetării compatibilității produselor Lebosol®, atât unele cu celelalte cât și cu majoritatea pesticidelor uzuale la nivel european. Testele se fac în mod regulat în laboratorul propriu al companiei, în condiții stricte de laborator.
 • Toate produsele etichetate cu sigla „Bio“ sunt înregistrate de Institutul German de Cercetare pentru Agricultura Ecologică (FiBL) ca substanțe permise pentru agricultura ecologică. Aceste produse sunt fabricate în conformitate cu principiile agriculturii ecologice pentru utilizarea lor în Germania și România. La omologarea acestor produse se aplică prevederile regulamentelor europene în domeniu.
 • Consultanță tehnică individuală oferită de angajați competenți și calificați. În aceeași ordine de idei, Lebosol® Dünger GmbH este o societate certificată pentru instruirea tehnică în domeniul chimiei a specialiștilor din producție.
 • Mii de loturi de testare la Stațiunea din Üplingen, Germania, și în toată Europa.
 • Cele mai moderne instalații și utilaje de producție. Unități de producție complet automatizate. Centru logistic, în Germania, cu peste 5.000 locuri de depozitare și linie de ambalare ultraperformantă.
 • Control strict al calității în vederea furnizării de produse de înaltă calitate pentru agricultură.

Evoluția progresivă și creșterea stabilă a Lebosol®:

 • 1985 Începutul distribuției produsului Aminosol® în Germania.
 • 2004 Relocarea sediului central din Deidesheim în Elmstein, sud-vestul Germaniei.
 • 2007 Construirea primei fabrici de producție cu laborator de dezvoltare și testare propriu în Sembach.
 • 2012 Extinderea facilității de producție prin construcția unui depozit de produse finite. Înființarea filialei Lebosol® România.
 • 2014 Punerea în funcțiune a unei noi fabrici de producție cu depozit și corp administrativ în Sembach.

Contactați Lebosol® România accesând www.lebosol.ro/Contact.

Lebosol® – Partenerul dumneavoastră în nutriția plantelor – Echipa Lebosol România


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti