reclama youtube lumeasatuluitv

Tehnologia PI - apa viitorului

După cum se știe, apa este principala sursă a vieții. Așa cum în sec. XXI suntem obișnuiți ca lucrurile să evolueze de la o zi la alta, și apa continuă să aibă un curs al dezvoltării proprii, deși apa „clasică“ de izvor are o multitudine de beneficii, cum ar fi efectul energizant, dar și asigurarea sănătății în ansamblu a organismului. De altfel, în piață se observă de mai mulți ani apariția mai multor tipuri de apă, la care se adăugă ingrediente pentru o îmbunătățire, cel puțin declarată, a imunității.

Ce înseamnă apa vie

Recent, în România, un nou producător pe piața de apă plată, Mihaly Gabriel, a prezentat la un târg din Arad produsul numit Apa Vie: „Am adus această tehnologie Pi, adică Apa Vie, în România, prin care producem apă specială atât pentru uz uman, cât și pentru uz agricol. Mai exact, elementul special al apei vii este puritatea acesteia. Încercăm să producem o apă cât mai pură. De asemenea, structura celulei care se găsește în această apă pe plan natural, dar și biorezonanța sau vibrația acesteia, contribuie la producerea unei ape de calitate“, a precizat Mihaly Gabriel.

Tehnologia

Apa ne oferă echilibru și sănătate. De aceea, tehnologia prin care se purifică apa de consum poate diferenția o apă de calitate față de celelalte. Mihaly Gabriel a precizat: „O apă vie este cea care oferă o vibrație asemănătoare cu corpul nostru, iar cine consumă o apă sănătoasă devine sănătos. Este foarte important ca apa să fie similară celei de izvor, ca o garanție a calității acesteia. Apa ne hidratează și ne energizează, iar noi prin această tehnologie încercăm să aducem în mijlocul orașului o apă care are calitatea unei ape de izvor. Este o tehnologie japoneză inventată acum câteva decenii, iar în Europa s-a adus acum vreo 10-15 ani și se cheamă familia Life Energy. Ca și cantitate, produce de la 2 litri până la 20.000 litri pe minut, iar prețul variază în funcție de tipul de aparat sau echipament. Un aparat-echipament, spre exemplu, poate să asigure o apă sănătoasă pentru întregul oraș. De asemenea, avem un echipament care produce apă de tip agricol. Pentru că aducem știința în domeniul cultivării plantelor cât mai sănătoase, noi am numit această tehnologie modernă «tehnologia viitorului»“.

Apa Vie în România

Deși Apa Vie este pe piața din România de doar 4 ani, popularitatea acesteia este remarcată în regiunea Aradului, iar compania care utilizează tehnologia Pi dorește extinderea activității în mai multe zone din România. „Deocamdată suntem o firmă micuță, cu doar 3-4 angajați, dar sperăm să ne dezvoltăm în continuare. Intenționăm să punem bazele unei ferme cu tehnologia această inovativă și desigur căutăm parteneri în țară și nu doar ca să dezvoltăm această rețea. Am avut o perioadă în care ne-am acomodat cu piața, iar pentru anul 2022 urmează investiții mai mari în această tehnologie nouă în care credem“, a conchis Mihaly Gabriel.

Liliana Postica