Imprimă această pagină
Invatamant. Cercetare 17 Iunie 2017, 18:26

Știința plasmatică ar putea revoluționa omenirea

Scris de

Genialul savant iranian Mehran Tavokoli Keshe susține că a ajuns la capacitatea de a produce și controla câmpurile magnetice și gravitaționale. Pe baza câmpurilor plasmatice, omul de știință spune că multe domenii ale vieții noastre ar putea fi îmbunătățite, inclusiv agricultura.

O viață fără probleme

Probabil că raiul ar fi chiar aici, pe Pământ, dacă toate problemele omenirii ar putea fi rezolvate. Sună ipotetic, fantastic, pentru marea masă a populației. Pentru alții, viitorul este chiar „aici“. Tehnologii avansate cu aplicabilitate în toate domeniile vieții ar putea rezolva lipsa energiei, a apei, a hranei și chiar a poluării mediului. Am putea avea cu ajutorul reactoarelor plasmatice vehicule care să se deplaseze nu pe asfalt, ci prin aer, având capacitatea de levitație, aeronave care să zboare ultra rapid indiferent de greutatea lor.

Medicina ar putea trece la un alt nivel, operând direct cu structurile plasmatice și atomice ale corpului uman, reușind să restabilească starea de sănătate în cazul oricărui tip de boală. În țările subdezvoltate oamenii nu ar mai răbda de foame și de sete dacă sistemele propuse de Keshe ar genera apă curată în orice zonă de pe glob, iar din câmpurile plasmatice s-ar materializa orice element chimic.

Culmea este că toate aceste tehnologii au fost deja testate și ele funcționează, după cum anunță Fundația Keshe. Mai mult decât atât, savantul iranian Mehran Keshe a înregistrat patentele acestor descoperiri de mai bine de două decenii, astfel încât atunci când noua tehnologie va fi oferită publicului larg să nu fie nevoie de sume uriașe pentru a fi folosită. Intenția fundației este ca noua tehnologie să fie oferită în mod caritabil tuturor oamenilor de pe această planetă.

Sună frumos, doar că interesele meschine și oculte ale celor care decid soarta Planetei le țin sub eticheta „science fiction“, pentru ca oamenii de rând să nu le dea importanță. Cu toate acestea, paradigma societății în care trăim se va schimba mai devreme sau mai târziu, pentru că informații noi răzbat din lumea științifică a vizionarilor. Chiar dacă muncim și gândim la un nivel empiric, față de ceea ce am putea face și avea, trebuie să admitem că barierele cunoașterii rămân o opreliște doar pentru cei neinformați.

Ce este plasma?

Vorbim de un domeniu nou, greu de digerat mai ales pentru neinițiați, dar țineți cont că totul a fost socotit la început de neconceput, până când știința a confirmat teoriile revoluționare. Nici despre atom nu se știa în urmă cu 200 de ani. Iar azi vorbim de ceea ce se întâmplă la nivel de electroni și protoni. Practic, aceasta este diferența, tehnologia merge la o scară mult mai mică. Explicația vine chiar pe site-ul fundației Keshe: „Electronul este o plasmă, protonul este o plasmă, iar interacțiunea dintre un proton și un electron este interacțiunea a două plasme, creând un câmp al lor, pe care noi îl numim atom. Aceasta este baza noii cunoașteri, obținută după 40 de ani de cercetare.“

Agricultura în era plasmatică

Conform noilor descoperiri făcute de Mehran Tavakoli Keshe, tehnologiile revoluționare bazate pe știința plasmatică vor schimba total agricultura la nivel planetar. Studiile realizate au demonstrat că semințele puse timp de 12-24 ore în apă plasmatică, înainte de plantare și irigarea acestora cu apă plasmatică au dus spre exemplu în cultura porumbului la dezvoltarea mai multor tulpini și știuleți și implicit o productivitate sporită.

Plantele au fost mai rezistente la boli și dăunători și au ajuns mult mai repede la maturitate față de cele netratate cu apă plasmatică (de GANS CO2). Acest lucru dă oamenilor de știință certitudinea că se poate mări numărul culturilor cultivate într-un an. Culoarea naturală a acestora a fost mai intensă, plantele au avut nevoie de mult mai puțină apă, chiar 50-80% față de cât primeau în mod obișnuit, chiar și în condiții de secetă sau temperaturi scăzute. În plus, tulpinile s-au dovedit mai robuste, rădăcinile mai dese și rezistente mai mult timp după recoltare.

Reprezentanții Fundației Keshe susțin că „apa plasmatică este o soluție extrem de economică, nu este toxică și se poate utiliza cu succes și la culturile bio“. Despre cum se obține această apă plasmatică și cum poate fi ea utilizată în agricultură puteți afla printr-o vizită pe site-ul fundației Keshe (www.keshefoundation.org). Toți aici vă puteți înscrie la workshop-uri pentru a învăța mai multe despre aceste tehnologii cu aplicabilitatea în agricultură. Veți învăța despre cum poți crește producția agricolă cu costuri reduse, managementul fertilizării solului, managementul sănătății plantelor și animalelor. Săptămânal, în fiecare miercuri, în intervalul 10.00-13.00, puteți participa la lecții deschise, în limba engleză, doar printr-o conexiune la Internet. Cum vă puteți înscrie și cum puteți beneficia de aceste tehnologii puteți solicita pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mulți oameni de rând, din diverse colțuri ale lumii, au încercat să pună în practică acasă tehnologia descrisă de savant în conferințele difuzate pe Internet și chiar au reușit să producă cu ajutorul câmpurilor plasmatice Gans de CO2-ZnO.

„Problema este atât de imensă încât trebuie să schimbăm întreaga mentalitate a înțelegerii științifice a omului de până acum, prin completarea ei și nu distrugând-o.“

„Noi vedem evoluția științei într-un mod foarte rapid. Totul a fost până acum în mâna elitelor. Acum noi am devenit foarte divizați. Pe de o parte se află lumea științifică cu titlurile și doctoratele lor și pe de altă parte este populația, rasa umană, oamenii străzii, tehnologia plasmatică, realizarea GANS-urilor, realizarea sistemelor electronice, care sunt toate electronice prin transfer plasmatic. Acum cunoașterea științifică este atât de simplă, încât oricine o poate înțelege. Elitele vor fi curând eliminate. Cu noua tehnologie orice gospodină poate să facă un creion utilizând tehnologia plasmatică.“

„Einstein a presupus că viteza luminii este viteza maximă. Acest lucru este adevărat doar dacă vorbim de starea materială, a puterii câmpurilor magnetice, conform punctului nostru de observație. Când se trece de această stare nu se mai aplică. Deoarece acum știm și putem explica, putem arăta, putem crea câmpuri care sunt mult mai puternice în câmp gravitațional și magnetic, deasupra vitezei luminii, iar acum putem practic călători cu sute, cu mii de ordine de mărime mai mult decât viteza luminii.“

Patricia Alexandra Pop

Revista Lumea Satului nr. 12, 16-30 iunie 2017 – pag. 44-45


Vizualizari 7972
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite