Adama Sultan iulie 2020
update 21 Sep 2020

GastroPan 2013 - Cel mai mare târg de panificație, cofetărie și alimentație publică

  • Publicat în Comunicate

În intervalul 11-14 aprilie, la noul centru Exporom din localitatea Pantelimon se va desfăşura ediţia a V-a a celui mai important eveniment autohton din domeniul panificaţiei, al cofetăriei şi al ospitalităţii. Sute de furnizori de echipamente, materii prime, tehnologii şi soluţii pentru afacerile de profil vor sosi din întreaga lume pentru a expune pe o suprafaţă de peste 10.000 mp, ultimele inovaţii din domeniu. Programul bogat în demonstraţii şi concursuri vor impune noi produse pe piaţa de profil. 

Soluţiile prezentate la expoziţie se adresează atât specialiştilor, cât și publicului larg, fiind un punct de legătură între furnizori, producători şi consumatori. Pâinea, produsele de patiserie, sandvişurile, torturile, deserturile sau preparatele culinare complexe pe care le vor putea admira şi degusta vizitatorii, respectă tendinţele actuale de pe piaţă, precum caracterul hrănitor, gustos şi sănătos al alimentelor. 

În acelaşi timp, operatorii de cofetării, brutării sau restaurante aflate în căutarea unor noi nişe de afaceri sau a unor oportunităţi de dezvoltare a activităţii, vor regăsi la GastroPan cele mai eficiente oferte de ingrediente, tehnologii şi echipamente de la furnizori din întreaga lume. Vizitatorii vor avea ocazia de a testa cele mai noi ingrediente şi reţete, de a urmări modul de funcţionare al celor mai moderne echipamente, dar şi de a experimenta cele mai recente tehnologii de producţie. 

Demonstraţiile susţinute, printre care sesiunile de coacere a pâinii, tehnicile de sculptură în legume, fructe, zahăr, ciocolată sau marţipan, precum şi programele de preparare a îngheţatei artizanale sau show-urile de gătit dinamice transformă expoziţia într-un spaţiu al inovaţiei şi al creativităţii. La GastroPan îşi vor măsura talentul cei mai buni brutari, cofetari şi bucătari din ţară, fiind desemnate Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013. La GastroPan 2013 sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori. Toate detaliile despre eveniment, precum şi condiţiile de participare pentru expozanţi se regăsesc pe pagina oficială a expoziţiei www.gastropan.ro.

 

DESPRE EVENIMENT


 

GastroPan este cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est. Evenimentul prezintă cele mai noi şi mai eficiente ingrediente, echipamente şi tehnologii de producţie. Produsele finite lansate la expoziţie, concursurile şi demonstraţiile practice din program contribuie la dezvoltarea pieţei de profil.


www.gastropan.ro | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | +40 266 219 392