Imprimă această pagină
Magazin 02 Decembrie 2019, 10:27

Sănătate și purificare cu ajutorul uleiurilor esențiale

Scris de

Deși pare un clișeu, nu este! Te poți trata și ameliora o mulțime de afecțiuni cu ajutorul uleiurilor esențiale. Potrivit unor studii bine puse la punct, lichidul magic obținut din plante are efecte benefice și uimitoare pentru întregul organism. În funcție de stările și trăirile pe care le avem, există o paletă variată de arome care să ne stimuleze. Iar pentru că Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar aroma plăcută a citricelor ne învăluie din plin în toată aceasta perioadă, ne-am gândit să vorbim despre rolul uleiurilor obținute din portocale, grapfruit și lămâi. În rândurile de mai jos, Mirela Verdeață, specialist în aromaterapie, ne va dezvălui câteva recomandări practice.

Portocala, optimism și compasiune

Uleiul de portocale este revigorant și aduce bucurie, dar în același timp oferă energia relaxării și calmului. Ameliorează stările de nervozitate și menține concentrarea asupra bucuriei și încrederii. De asemenea, uleiul de portocală este recomandat în mod special copiilor. Ajută la eliberarea temerii și grijii dinainte de culcare. Așadar, adăugați câteva uleiuri de portocală în difuzor, în fiecare noapte, pentru un somn mai liniștit și o stare de confort.

Grapfruitul ține teama la distanță

Uleiul esențial din grapfruit, în special din varietatea roz, ajută inima să primească binecuvântări, bucurie și fericire. Utilizați acest ulei pentru a putea să dobândiți o mai bună conștientizare a sinelui și să eliminați îndoiala din corpul emoțional. Aveți încredere că puteți dezvolta relații pline de iubire cu cei din jur.

Lămâia protejează de energiile negative

Uleiul de lămâie, curăță memoria celulară în plan energetic, ajută la eliberarea de depedențe fizice și de legături emoționale distructive. Totodată, uleiul reprezintă și un bun scut împotriva energiilor negative.


„Nu există un ACOLO mai bun decât AICI, chiar dacă așa pare. Asta dacă vrei să fii fericit ACUM. Ca să fii fericit în acest moment trebuie să te bucuri de ceea ce ai. Să fii mulțumit de tine, de punctul în care ai ajuns, de alegerile pe care le-ai făcut fără condiționări. CEEA CE ESTE aduce rapid fericirea spre deosebire de ceea ce ar putea să fie, ceea ce a fost într-un alt timp. Trecut sau viitor, ratăm frumusețea momentului PREZENT, spune Mirela Verdeață, specialist în aromaterapie.

Ruxandra HĂBEANU


Vizualizari 1205
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite