Magazin 15 Noiembrie 2019, 20:32

Doctorul Miau...

Scris de

De ce se cuibărește oare fix pe locul unde te doare? De ce suferința dispare instantaneu? Bioenergeticienii au răspunsul: pisica are capacități extrasenzoriale extrem de dezvoltate. Ea vede aura omului și, la nevoie, o tratează.

Și neurologii, și psihoterapeuții cunosc și folosesc însușirile paranormale ale mlădioaselor feline. Ei știu că, în prezența lor, devenim mai calmi și mai optimiști. Aceștia ne recomandă să le luăm lângă noi, să le îngrijim și să le iubim pentru că ele...

...te tratează gratis

„Doctorul Miau“ practică medicina cap coadă și este specialist în multe ramuri ale medicinei, lucru probat prin studii laborioase, efectuate pe posesorii de pisici. Felinoterapia, adică vindecarea sau prevenția maladiilor menținând contactul cu pisicile, este o nouă ramură a medicinei. Iată doar câteva dintre argumentele care au dus la apariția ei.

...are grijă de inima ta

Specialitatea medicală de suflet a pisicilor este cardiologia. Cercetătorii confirmă că iubitorii și deținătorii de pisici au un risc de infarct redus cu 30-40%. Ei le recomandă persoanelor cu hipertensiune sau celor care au suferit de un infarct ori de un accident cerebral să țină cât mai mult timp în brațe o pisică. Așezându-se pe pieptul tău, mâța previne deseori un atac de cord!

...îți păzește neuronii

În podul palmei se concentrează maximum de puncte ce activează memoria. Stimulându-le, activăm neuronii, ne păstrăm și ameliorăm memoria. De asemenea, s-a stabilit prin măsurători științifice că torsul pisicii are o frecvență de 25-50 Hz. Când se lipește de zona care ne doare și toarce, ea ne transmite această frecvență vindecătoare. Să ne amintim că pisica practică torsul și ca metodă de autosugestie. Toarce nu numai atunci când este mulțumită și se simte în siguranță, ci și atunci când suferă sau când este pe moarte. Toarce pentru a se autoliniști și încuraja.

Ruxandra Hăbeanu


Vizualizari 1614
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti