update 3 Feb 2023

Concurs de literatură la Cicârlău-Maramureș

În 3 și 4 decembrie 2022, Comuna Cicârlău organizează a XXII-a ediție bienală a Festivalului național de literatură “Vasile Lucaciu” (ediția 2020 a fost suspendată din cauza pandemiei de Covid). Juriul va acorda șapte premii (marele premiu, trei premii pentru poezie și trei premii pentru proză), constând în: diplome, bani, cărți și publicarea textelor în reviste literare.

Tinerii scriitori, care nu au debutat editorial, sunt invitați să trimită în concurs 20 de poezii sau/și 20 de pagini de proză, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - până la data de 15 noiembrie 2022. Juriul va fi format din redactori la reviste literare din: Baia Mare, Bistrița, Cluj-Napoca, Satu Mare, Oradea și Zalău.

Câștigătorii vor fi invitați să participe la manifestările Festivalului de literatură "Vasile Lucaciu", cheltuielile de cazare și masă fiind suportate de organizatori. Informații: Nicolae Goja, telefon 0730-930-235.