Agrotehnica 18 Iunie 2019, 22:16

O nouă gamă pe piața utilajelor - New Holland Light Equipment

Scris de

Compania Agroconcept a organizat de curând evenimentul de lansare a unei noi game de utilaje – New HOLLAND Light Equipment. Cu acest prilej, atât președintele New Holland Carlo Lambro, cât și vicepreședintele Alessandro Maritino au fost prezenți la București și au apreciat întreaga activitate a tuturor celor 250 de angajați ai Agroconcept.

„Nu se întâmplă foarte des să fie prezenți la un eveniment președintele New Holland, vicepreședintele, acționariatul și top managementul companiei. Agroconcept este o companie tânără, de aceea este extraordinar să primim validarea unei companii precum New Holland. A fost un eveniment reușit în cadrul căruia am lansat și noua divizie de utilaje, pe care am adus-o în piață în urma cerințelor fermierilor“, a declarant Iulia Tudor, director marketing Agroconcept.

Primele 4 utilaje care intră în oferta AgroConcept sunt încărcătorul telescopic seria TH, buldoexcavatorul Serie C, încărcătorul frontal seria D și încărcătorul multifuncțional seria L. Pe lângă acestea se vor mai regăsi și un miniexcavator, încărcătorul multifuncțional șenilat și încărcătorul frontal de capacitate mică.

Noile modele de încărcătoare pe roți din seria D - W110D, W130D și W170D sunt ideale pentru sarcini cum ar fi remanipulare, compost, gunoi de grajd, cereale, lemn și alte materiale vrac. Sunt capabile să țină pasul cu cele mai mari producții și au tracțiunea de a lucra în noroi sau pe o panta de siloz abrupta. Modelul W170D este echipat cu o transmisie cu cinci trepte Ecoshift cu convertizor de cuplu, în timp ce celelalte două modele sunt echipate cu o transmisie cu patru viteze și o viteză maximă de 38 km/h, cu selecție automată sau manuală. Încărcătoarele pe roți din seria D sunt alimentate de motoarele de 4,5 și 6,7 litri și au tehnologia de reducere a emisiilor EcoBlue HI-eSCR de la New Holland pentru a îndeplini standardele Tier 4B. Motorul si sistemul de catalizare au fost proiectate împreună pentru a funcționa cât mai optim. Cabina de nouă generație oferă vizibilitate sporită, confort și siguranță. Parbrizul curbat, dintr-o singură bucată, oferă o vedere clară și neîntreruptă a brațului încărcătorului și o vedere excelentă spre partea frontală atunci când brațul este ridicat. Modulul de comandă ergonomic, cu cotieră reglabilă complet, comanda joystick-ului montat pe scaun și consola laterală, pun toate funcțiile cheie la îndemâna operatorului. Filtrarea excelentă a aerului din cabină cu o gamă de filtre de carbon CAT2 HVAC și CAT3 oferă un mediu confortabil și sigur.

Buldoexcavatoarele din seria C sunt dotate cu același motor FPT industrial de 3,4 litri, cu patru cilindri, ca și tractoarele din seria New Holland T5. Acestea respectă standardele de emisii Tier 4B cu sistemul exclusiv compact HI-eSCR dezvoltat de FPT Industrial, care combină tehnologia SCR dovedită cu recircularea gazelor de eșapament pentru a respecta reglementările stricte privind emisiile fără un filtru de particule diesel. Buldoexca­vatoarele din seria C sunt oferite cu două modele de pompe hidraulice. Pompa cu două roți dințate este simplă, robustă și potrivită pentru aplicațiile în care există o cerere constantă de debit hidraulic. Acesta oferă un debit maxim de

156 l/min la 2.200 rpm și o presiune maximă de funcționare de 205 bari. Pompa cu debit varia­bil asigură debitul la cerere – de la 6 l/min la 165 l/min – economisind combustibil în apli­cații, cum ar fi împingerea, nivelarea sau transportul.

Seria miniexcavatoare din seria L se remarcă prin flexibilitatea și manevrabilitate. Miniexcavatorul din seria L are o mare varietate de aplicații, de la construcția și întreținerea schemelor de cale ferată, de irigare și drenaj, până la construirea de garduri, clădiri temporare și culturi a susține. Modelele din seria L vor pune la dispoziție puterea de construire a unui excavator pentru a acționa atașamentele acționate hidraulic, cum ar fi uneltele de împrăștiere a solului, mașinile de tuns iarba și garniturile, tăietoarele și ferăstraiele. Același braț poate lucra cu foarfece hidraulice, ciocane și articole grele pentru a include mașinile de șlefuit. Cu kitul de manipulare a obiectelor instalat, toate modelele pot ridica în siguranță încărcături grele suspendate, folosind un cârlig de ridicare pe cuplajul încărcătorului. Fiecare model rulează un motor selectat pentru a se potrivi dimensiunii și capacității sale și oferă performanțe optimizate și economie de combustibil.

Larissa SOFRON


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti