Lumea satului 750x100

update 25 Nov 2020

TIMAC AGRO ROMANIA Best Employer 2016

Timac Agro Romania a fost desemnata Best Employer în România, la categoria Small Companies, conform studiului realizat de catre Aon Romania. La studiul Aon Best Employers de anul acesta au participat 37 de companii, reprezentate de 13.400 respondenți angajați și 250 top manageri din din domenii precum farma, IT, financiar, agribusiness, retail, hotelier, media, automotive, servicii medicale.

Rezultatele studiului arată că nivelul implicării rămâne constant, cu o creștere de 1% față de anul precedent. Dacă rezultatele la nivel de Medie a participanților arată un scor de 60% engagement al angajaților, companiile Best Employer au un nivel de engagement de 81%.

„Dupa 10 ani de activitate, Timac Agro Romania și-a câstigat o reputație de lider în inovație, în tehnologie în nutriția plantelor. Faptul că suntem Best Employer în România este întradevăr o confirmare a eforturilor întregii noastre echipe de a construi împreună o companie solidă, în baza unui dialog deschis și a unor valori pe care le trăim zi de zi”, au declarat reprezentanții Timac Agro Romania.

Criteriile studiului Best Employer

Best Employer Study analizează nivelul de implicare profesională (engagement) al angajaților în baza a trei dimensiuni – SAY, STAY și STRIVE - ce pot fi influențate de gradul de satisfacție al angajaților cu privire la anumite categorii, cum ar fi: resursele, oportunitățile de învățare și dezvoltare, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputația angajatorului, atenția acordată angajaților, recompense si recunoaștere.