update 21 Mar 2023

Iași: Deschidere oficială a unui punct de lucru

De curând, la Iași a fost inaugurat cel de-al cincilea punct de lucru al companiei, ce oferă produse atât din domeniul soluțiilor energetice, generatoarele de curent pe care compania le produce de peste 20 de ani în România, cât și utilaje de construcții și logistică.

Endress Group România a fost înființată în anul 2002, având ca scop furnizarea de soluții energetice pe piața est-europeană.

Generatoare și excavatoare de TOP

Endress Group România este distribuitor al câtorva branduri de renume Sony, producători de grupuri electrogene generatoare de curent Zenessis, specifică Dan Ștefan, manager zonal.

„Ne aflăm în Iași, la Valea Lupului, unde tocmai am deschis noul punct de lucru pentru zona Moldovei. Venim în sprijinul nevoii locale cu utilaje pentru construcții și nu numai, ci și pentru primării, pentru firmele de salubrizare. Suntem pregătiți cu stocuri pentru că, din păcate, trăim vremuri grele. Dar vremurile sunt și așa cum ni le facem noi, iar noi ne-am pregătit și ne-am făcut temele din timp, avem stocuri atât pe partea de utilaje, cât și pe partea de generatoare, este o cerere foarte mare de generatoare, mai ales cu problemele din Ucraina și nu numai. Pe partea de excavatoare avem o gamă completă, dar și pe partea de încărcătoare, și așteptăm clienții să vină ca să-i ajutăm. Vom fi alături de ei ca să prosperăm împreună. Este un punct nou la Iași, dar nu este sigurul, avem și la București, avem și la Cluj, Timișoara, Bocșa, acoperim cam toată țara, din toate unghiurile posibile.“

Companie cu capital românesc

Compania provine din județul Caraș-Severin, mai exact de la Bocșa, are peste 16 ani vechime, a început cu distribuție de utilaje, după care a început producția de generatoare, iar în prezent are în portofoliu o gamă largă de producători pe care îi reprezentă pe piața românească, acoperind nevoile din piața construcțiilor, menționează Leonard Filip, administratorul Endress Group România.

„La Valea Lupului inaugurăm cel de-al cincilea punct de lucru al companiei noastre, al cincilea element din evoluția noastră, plecând de la credința chineză vis-a-vis de cele cinci elemente definitorii ale naturii: apa, lemnul, focul, pământul și metalul. Iașul reprezintă pentru noi cel de-al cincilea element, adică metalul, sperăm cel mai trainic, prin intermediul căruia să putem oferi clienților noștri din Moldova produsele noastre atât din domeniul soluțiilor energetice, generatoarele de curent, pe care le producem de 20 de ani în România, mergând mai departe spre un viitor frumos, cu utilajele de construcții Sony, pe care le reprezentăm în România, ca unic importator. Continuăm sigur cu alți producători de echipamente de construcții și de logistică deoarece vrem să oferim clienților din zona Moldovei atât produse, cât și servicii, plecând cu service, punere în funcțiune, instalare și mentenanță, pentru toate produsele noastre. Prima zi a companiei a fost ca și ziua de astăzi, plină de entuziasm, o zi în care am pariat pe producție pentru că am fost format ca inginer, și mentalitatea unui inginer este, în primul rând, să producă, să poată fi capabil să dezvolte produse și, de ce nu, să dezvolte un brand care în momentul de față este prezent atât pe piața din România, cât și pe piața din întreaga lume pentru că produsele Zenessis sunt exportate în peste 40 de țări din toată lumea. Crizele, atât pandemia din 2022, cât și războiul din Ucraina, ne învață să ne dezvoltăm, ne învață să găsim soluții pentru a evita elemente care ne pot duce în jos, ne fac mai inovativi, ne fac mai inteligenți și toate aceste perioade ne-au făcut mai uniți în ceea ce facem și sperăm că vom continua pe această linie.“

Beatrice Alexandra MODIGA

Articole înrudite