Actualitate 21 Martie 2022, 12:43

Cooperare în folosul fermierilor! AgroCity și Borealis L.A.T anunță un parteneriat strategic în România prin integrarea modulului de planificare al fertilizării cu NutriGuide®

Scris de

CE ESTE AGROCITY

AgroCity, este o companie start-up AgTech cu sediul in Romania. Compania ofera solutii digitale integrate pentru un management avansat al fermei. Principalul beneficiu este acela de a crea transparenta a consumurilor din ferma pe baza nevoilor reale si de a corela productiile cu profitul realizabil - crescand astfel valoarea pentru utilizator. AgroCity este o platforma care colecteaza atat date adaugate manual, cat si date de la aplicatii terte, cum ar fi GPS-uri, senzori sau NutriGuide®. Sistemul ofera monitorizarea in timp real a echipamentelor agricole si integreaza toate operatiunile din ferma, de la arendarea terenurilor pana la operatiunile de infiintare a culturii si productie. Programul ofera informatii valoroase pentru planificarea si optimizarea lucrarilor si costurilor cu scopul de a creste productivitatea si profitabilitatea. 

Mai multe informatii despre AgroCity: www.agrocity.eu 

CE ESTE NUTRIGUIDE®

NutriGuide® este programul de planificare a fertilizarii de la Borealis L.A.T.  El calculeaza cantitatea de ingrasaminte si elemente nutritive necesare in functie de nevoile specifice ale culturilor, de gradul de aprovizionarea al solului si cantitatea de elemente nutritive indepartate din sol odata cu recolta, alege cel mai potrivit produs si ofera o lista cu produsele recomandate, cantitatea si perioada optima de aplicare.

NutriGuide® identifica in plus formula NPK cea mai potrivita pentru o fertilizare echilibrata a intregii rotatii a culturilor. Gasiti mai multe informatii aici. 

Mai multe informatii despre: NutriGuide®

INTEGRAREA NUTRIGUIDE® IN AGROCITY

AgroCity integreaza informatiile din NutriGuide® in sistemul de management al fermei. Aceasta include:

  • Recomandarea celor mai potrivite ingrasaminte pentru necesarul de nutrienti a culturilor
  • Cantitatea de ingrasamant necesara pentru anul planificat
  • Calendarul de aplicare cu lucrarile de fertilizare planificate in corelatie cu stadiul de dezvoltare a culturii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti