Imprimă această pagină
Actualitate 27 August 2021, 22:33

Vino alături de noi la Iași pentru Sărbătoarea Florii însorite!

Scris de

După o perioadă în care am dus dorul evenimentelor, acestea fiind posibile doar în lumea virtuală, iată că începem să revenim la normalitate. Drept urmare, companiile și organizațiile revin cu noutăți despre produse, servicii și evenimente dedicate agriculturii și industriilor conexe în general.

Chiar la începutul toamnei, pe 14 septembrie, ne vom bucura, la Iași, de un eveniment dedicat florii-soarelui, organizat de Asociația Grânarii, partener Agrisol România. Este, de altfel, primul mare eveniment din Regiunea de Nord-Est a României pe această temă. De asemenea, vor fi abordate și noile realități din agricultura românească.

Dacă sunteți fermieri, producători, cercetători, specialiști, viitori fermieri, ziariști sau dacă floarea-soarelui înseamnă pentru voi mai mult decât o floare în câmp, sunteți invitații noștri pe 14 septembrie, la Sărbătoarea Florii însorite!

Fiți alături de noi pe platforma agricolă a  Grupului de firme Panifcom, unde vom sărbători împreună floarea-soarelui, pe 14 septembrie!

Apropos, știați că floarea-soarelui a fost cultivată în America de Nord încă din anul 3000 î.e.n.? La vremea aceea, floarea-soarelui, această plantă care se orientează mereu după soare, era folosită ca hrană, medicament, vopsea și ulei. Ulterior, în jurul anilor 1500, floarea a fost adusă în Europa și restul lumii de către conquistadorii spanioli.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite