Imprimă această pagină
Actualitate 08 Martie 2021, 13:07

Conferința POMICON 2021 prezintă noutățile pentru sectorul pomicol

Scris de

În premieră pentru industria agribusiness din România, Agricover transformă conferințele tradiționale în emisiuni de televiziune!

Mâine, marți, 9 martie, ora 11:00, vă invităm să urmăriți pe canalele online și social media Agricover, cea de-a opta ediție POMICON,  Conferința Națională a Pomiculturii. Organizată de AGRICOVER cu sprijinul Asociației Interprofesionale pentru Produse Agroalimentare de Legume și Fructe (OIPA Prodcom) și al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură de la Pitești-Mărăcineni, conferința se bucură de prezența celor mai importante companii producătoare de tehnologii agricole la nivel global: SUMMIT AGRO, INTERMAG și FMC.

Dr. Ing. Mihail COMAN, Directorul (ICDP) Pitești-Mărăcineni, alături de Aurel TĂNASE, Președintele PRODCOM, prezintă la POMICON 2021 noutățile Planului Național Strategic pentru Pomicultură pentru 2021-2034 și aduc informații noi despre finanțarea proiectelor depuse pentru reconversie și modernizare, precum și despre ponderea proiectelor finanțate prin fonduri europene.

Pe lângă inovațiile tehnologice pentru sectorul pomicol, conferința îi prezintă prin intermediul reportajelor realizate pe câțiva dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu, pomicultori dedicați și procesatori din România.

Adrian Nechita OROS, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, este prezent în emisiune și transmite un mesaj pentru toți cei care activează în sectorul pomicol.

Cele mai importante companii producătoare de tehnologii din agribusiness, SummitAgro, Intermag, FMC prezintă soluții tehnologice eficiente pentru scăderea costurilor de producție și vorbesc despre cele mai noi și performante tratamente pentru sector pomicol.

În contextul pandemiei pe care o traversam și care ne limitează interacțiunile, Grupul Agricover își propune să susțină afacerile pomicultorilor români pentru un an agricol profitabil!

Urmăriți mâine, 9 martie, de la ora 11:00, cea de-a opta ediție a POMICON 2021 - Conferința Pomiculturii,  pe canalele Agricover (Facebook, YouTube și website)


Vizualizari 1006
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Articole recente - Lumea Satului

Articole înrudite