ADAMA România prezintă ADAMA Farming Business Academy – Training-uri online pentru fermieri
Scris de Lumea SatuluiPentru cei mai performanți fermieri români, agricultura este mai mult decât agronomie sau un mod de a-și câștiga existența, fiind mai degrabă un adevărat business, care trebuie pilotat și optimizat cu grijă, mai ales acum, când criza COVID-19 afectează tot ce înseamnă agribusiness.
Din acest motiv, ADAMA România continuă inițiativele menite să ofere recomandări de calitate fermierilor și clienților loiali din toată țara, cu o serie de training-uri naționale concentrate pe partea de business, sub denumirea ADAMA Farming Business Academy.
ADAMA Farming Business Academy este singurul forum de informare profesională în agricultură, cu accent pe BUSINESS, GRATUIT, pus în mod exclusiv la dispoziția fermierilor și consultanților tehnici din distribuție, conectați la soluțiile fitosanitare ADAMA.
Training-urile se desfășoară săptămânal și, în perioada imediat următoare, până la recoltarea păioaselor, își propune să abordeze cele mai mari provocări ale fermierilor români, înregistrate „la cald”, precum:
- Planificarea corectă a business-ului;
- Pilotajul principalilor parametri financiari;
- Controlul costurilor;
- Pilotajul resurselor umane;
- Identificarea riscurilor și managementul acestora;
În plus, la finalul fiecărei sesiuni, cei înscriși au ocazia de a lucra un exercițiu interactiv, pentru a-și consolida cunoștințele dobândite.
Întâlnirile se țin prin intermediul platformei Zoom și sunt private. Cei care doresc să participe pot lăsa un mesaj pe pagina evenimentului de Facebook sau completând acest formular.
Plănuim să ținem aceste training-uri pe toata durata crizei și de ce nu, chiar și după. Pentru că doar prin astfel de inițiative putem fi mai aproape de fermierii noștri și să oferim sfaturi pentru afaceri mai prospere, culturi mai sănătoase și recolte mai bogate. #ADAMA #ȚinemAproape
Lasă un comentariu
Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.
Articole recente - Lumea Satului
- AFIR a publicat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru instalarea tinerilor fermieri
- Recomandări privind producerea și valorificarea laptelui de oaie
- Asociația Aberdeen Angus, cea mai mare asociație din România specializată în producția de carne
- Nutrețuri combinate pentru suine
- Ion Agafiței, președintele Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine Vaslui - Despre prețul mielului
- Cum rămâne cu sistemul de etichetare Nutriscore?
- APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina aferentă trimestrul I - anul 2023
- BASF România prezintă câștigătorii competiției „Povești cu vinuri românești” - Ediția a 8-a, dedicată cramelor mici și mijlocii
- Festivalul Cultural Dealul Muierii - Ediția a-II-a 2023
- 60 de doamne fermier din România și 10 din Republica Moldova vor studia managementul afacerilor și tehnologii agricole în cadrul Programului TalentA-2023 dezvoltat de compania Corteva Agriscience