Actualitate 18 Martie 2020, 09:22

Informare Agricover SA - Context pandemie COVID-19

Scris de

În contextul recentei pandemii declarate la nivel global, COVID-19, care afectează și în România calitatea vieții și dinamica întregului sector economic, implicit cel agricol, vă informăm că Agricover S.A. își desfășoară activitatea în mod normal, respectând regulile de prevenție pentru sănătatea angajaților și a partenerilor, în acord cu normele de sănătate publică emise de către autoritățile române competente.

Aflându-ne în această situație delicată, ne dorim mai mult ca oricând să susținem afacerile dumneavoastră pentru a avea un an agricol profitabil și vă asigurăm că, așa cum v-am obișnuit, vom face tot posibilul pentru a furniza cea mai performantă tehnologie, împreună cu întreaga noastră expertiză.

Vă asigurăm că monitorizăm permanent și cu maximă atenție toate operațiunile comerciale și logistice pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră curente. În condițiile în care apar situații neprevăzute, disfuncționalități în aprovizionare, din cauze independente, Agricover S.A. vă pune la dispoziție soluții alternative pentru a preîntâmpina evenimente nedorite în fermele dumneavoastră. Echipele Agricover S.A. din fiecare zonă vă stau la dispoziție și vor răspunde solicitărilor cu profesionalism și în cel mai scurt timp. Pentru mai multe referințe accesați: www.agricover.ro/inputuri-agricole

Vă recomandăm să realizați și să ne trimiteți necesarul estimat de input-uri pentru toată campania de primăvară pentru a ne asigura că produsele ajung în cel mai scurt timp în fermele dumneavoastră, iar în cazul în care ne confruntăm cu situații în care marfa nu este disponibilă, să putem să vă anunțăm, pentru a putea asigura măsuri preventive.

Preocuparea noastră constantă, de peste 20 de ani, rămâne aceea de a vă oferi cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea profitabilă a afacerilor dumneavoastră, atât din punct de vedere financiar, cât și tehnic, pentru o agricultură performantă!

Vă asigurăm că Agricover rămâne partenerul de încredere al fermierilor români! Cu deosebită considerație,

Ghiță PINCA, Director General Agricover S.A.


Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti