Sticlele festive de la Lăptăria cu Caimac au ajuns în magazine
- Scris de Lumea Satului
- Publicat în Actualitate
Lăptăria cu Caimac, producătorul de lactate de specialitate 100% naturale, a desemnat doi câștigători în urma concursului “Împodobește eticheta de sărbători”. Cele două etichete în ediție limitată sunt deja pe sticlele de lapte în magazinele din toată țara.
În urma celor peste 200 de înscrieri, brandul de lactate de specialitate a premiat două tinere creative care au reușit să surprindă magia sărbătorilor de Crăciun. Desenele realizate de Orla Tansley și Oana Maria Pătrașcu au câștigat fiecare câte 1.000 de euro, iar sticlele festive de la Lăptăria cu Caimac au ajuns deja în magazine.
“Ne-am bucurat să vedem că cele 3 lucrări finaliste au strâns mii de reacții pozitive pe pagina de Facebook a Lăptăriei. Am ales cele două etichete câștigătoare în urma unei competiții foarte strânse. Iar pe lângă premiul în bani, credem că este important pentru un tânăr creativ să-și vadă propria creație pe rafturile magazinelor și să fie apreciată de consumatorii Lăptăriei”, a menționat Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu caimac.
Concursul “Împodobește eticheta de sărbători” a avut loc în perioada 16 septembrie și 1 noiembrie 2019, iar pasionații de design cu vârste sub 25 de ani au avut posibilitatea de a-și înscrie lucrările pe site-ul laptariacucaimac.ro. Juriul a ales 3 lucrări finaliste, iar fanii Lăptăriei au votat creațiile preferate. “Fiecare lucrare înscrisă în concurs ne-a arătat pasiunea tinerilor pentru design, dar și dorința acestora de a-și vedea eticheta într-o ediție limitată de Crăciun. Știm că nu există o limită de vârstă în ceea ce privește creativitatea, dar noi am început acest concurs pentru a încuraja tinerii creativi, pasionați de design, și mereu o să îi încurajăm pe cei care nu dispun de foarte multe mijloace să-și dezvolte pasiunea. A fost o adevărată bucurie pentru noi să conturăm acest concurs și le mulțumim tuturor pentru sutele de propuneri trimise”, a menționat Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu caimac.
_ _ _
Lăptăria cu Caimac are propria fermă și folosește cele mai noi mijloace de a produce lactate de calitate, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile. Fabrica de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă decât media obișnuită, pentru a păstra gustul adevărat al laptelui de la vacă și o parte cât mai mare din substanțele nutritive.
Mai multe informații despre Lăptăria cu Caimac și produsele brandului găsiți la www.laptariacucaimac.ro sau pe pagina de Facebook/ Instagram Lăptăria cu Caimac.
Articole înrudite
-
Ce producție internă de lapte are România
in Alimentatie -
Prețul laptelui la raft crește, în ferme nu
in Zootehnie -
Drumul laptelui la Ibănești. O investiție de 7 milioane de euro în plină pandemie
in Zootehnie -
Stațiunea Popăuți investește într-o secție de prelucrare a laptelui și de sacrificare a mieilor
-
Lăptăria cu Caimac atrage 3 milioane euro printr-un plasament privat de obligațiuni intermediat de BT Capital Partners
in Actualitate -
Recomandări privind producerea și valorificarea laptelui de oaie
in Zootehnie -
Lăptăria cu caimac aniversează 2 ani de lactate de specialitate
in Actualitate -
ATENȚIE!!! Specialități din grăsimi hidrogenate, frecvent utilizate în loc de produse din lapte
in Alimentatie -
Președintele APRIL despre proiectul Legii Laptelui: „Ce-are a face coada vacii cu ștampila Primăriei?“
in Zootehnie -
Milioane de tipuri de lapte și milioane de povești nespuse
in Zootehnie
Articole recente - Lumea Satului
- Totul despre tuberoze. Cum să le crești, să le îngrijești și să te bucuri de beneficiile lor
- Meșterii populari, vestitori ai primăverii la Iași
- Rețetă de post - chiftele de ghebe
- Reducerea stresului de înțărcare cu ajutorul nutrețurilor combinate ale institutului IBNA BALOTEȘTI
- Schimbările climatice și epoca de semănat
- KORVETTO™ – Erbicidul nr. 1 pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de rapiță
- APPR devine Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România
- Întâlnirea fermierilor din județul Iași cu cercetătorii
- Noi produse pentru protecția plantelor lansate de Corteva Agriscience
- ARME CONTRA ARME