Lumea satului 750x100

update 25 Oct 2020

Compania Timac Agro a împlinit 12 ani de activitate în România!

Foto: https://www.facebook.com/TimacAgroRomania Foto: https://www.facebook.com/TimacAgroRomania

Joi, 29 martie 2018, se împlinesc 12 ani de când compania Timac Agro România a luat naștere oficial fiind înregistrată la Registrul Comerțului.

Ceea ce ne diferențiază în piață este unicitatea soluțiilor de fertilizare oferite, proximitatea față de clienții noștri, dată de prezența mare în teren a specialiștilor în nutriție și nivelul serviciilor oferite.

Suntem mândri să împărtășim inovația și leadershipul tehnologic Timac Agro România.

Ionel Bursuc, Director Executiv  Timac Agro Romania:Sunt 12 ani de când evoluăm, învățăm,  construim și inovăm cu fiecare experiență pe care o trăim alături de clienții noștri, cărora le mulțumim că ne sunt alături. ”

Adrian Dragan, Manager Multi-Métiers, Grup Roullier:  Împreuna cu echipa  am reușit sa clădim ceea ce reprezintă Timac Agro România la ora actuală în România: o companie  cu peste 35 milioane de euro cifra de afaceri, care servește în fiecare an  peste 2100 de clienți și cel mai important, o companie cu o echipă de profesioniști, entuziaști și foarte bine pregătiți.

TIMAC Agro Romania, societate specializată în nutriție vegetală, propune producătorilor agricoli produse de calitate adaptate fiecărei culturi și oricărui stadiu de vegetație, în vederea creșterii productivității.

TIMAC AGRO face parte din grupul Roullier care, de 59  de ani, urmează căile cele mai novatoare și ambițioase, pentru a răspunde provocărilor alimentare mondiale. Grupul Roullier a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri în creștere, de 3,14 miliarde euro și a atins un efectiv de 8.000 angajați, cu o prezență în 100 de țări, beneficiind de 77 de unități de producție. Grupul Roullier beneficiază de sprijinul a 400 de cercetători și ingineri în inovare.