Adama Sultan iulie 2020
update 14 Jul 2020

Ministrul Agriculturii și omologul său kuweitian, implicați într-un accident rutier

Achim Irimescu și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omairau avut un accident rutier în apropiere de Slobozia, ambii fiind răniți și transportați la Spitalul Județean Slobozia.

"Am avut un accident cu mașina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială și a percutat o altă mașină...n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniți. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila și s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul și ne-a luat de la locul accidentului și acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviți la nas și eu și ministrul kuweitian, dar suntem bine", a declarat, confrom Agerpress, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Conform Ministerului Sănătății, cei doi miniștri vor fi transferați la Spitalul Elias din București. "Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia arată că ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL și neuro-chirurgical. Oficialii vor fi transferați la București, la Spitalul Elias, cu ambulanța", arată MS, într-o informare de presă.

Articole înrudite