Adama aprilie 2020
update 8 Apr 2020

Reţete pentru masa de Crăciun

Aspic de curcan

Pentru 8-10 porţii: 1 curcan mare; 1 ţelină; 2 morcovi; 2 cepe; 5 albuşuri; 5 căţei de usturoi; gelatină; sare.

Pulpă de porc la tavă

Pentru 20 de porţii: 3 kg pulpă de porc, 250 g kaiser afumat, 30 căţei usturoi, 150 ml ulei, paprika afumat sau boia dulce, piper negru măcinat, 2 linguri pastă de tomate, 250 ml vin alb, ½ linguriţă cimbru, ½ linguriţă busuioc uscat, ½ linguriţă oregano uscat, sare, apă.

Biscuiţi pentru Moş Crăciun

Pentru cca 60 de biscuiţi: 250 g făină, 125 g unt, 1 ou, 65 g zahăr, 2 pacheţele zahăr vanilat, 1 praf de sare, răzătura de la ½ lămâie, marţipan pentru decor, zahăr pudră.

.... articolul complet pe baza de abonament, detalii ....

LUMEA SATULUI, NR.24, 16-31 DECEMBRIE 2012