Utilaje agricole 18 Octombrie 2016, 12:18

FARM TECH, mecanizare nemțească, tehnologie înaltă, calitate superioară pentru fermierii din România

Scris de

După 11 ani de schimb de experiență cu fermierii, Farm Tech s-a specializat în comercializarea de pachete complete de utilaje pentru zootehnie și logistică cereale prin gama completă de încărcătoare și utilaje.

Cele peste 750 de încărcătoare vândute în cei 11 ani de activitate, azi toate în stare perfectă de funcționare, constituie o carte de vizită impresionantă. Toată gama de încărcătoare frontale articulate produse de Schaffer pot fi achiziționate în România de la Farm Tech printr-o gamă largă de programe de finanțare flexibile și adaptate nevoilor fermierilor români.

Farm Tech a deschis 5 puncte de lucru în țară pentru a fi mai aproape de fermieri și pentru a le oferi tot suportul de care au nevoie.

Locațiile noastre sunt în Săftica, Drajna, Ovidiu, Timișoara și Cluj, urmând să deschidem anul acesta un nou punct de lucru în Moldova.

Punem la dispoziția clientului întreg pachetul de zootehnie format din încărcător SCHAEFFER, fierăstrău de tăiat din siloz STRAUTMANN, remorci tehnologice STRAUTMANN tractate sau autopropulsate, tocător și împrăștietor de paie TEAGLE și remorcă de împrăștiat gunoiul CHIODA.

Pe lângă SCHAEFFER, anul acesta în luna aprilie am introdus în țară brandul austriac GOWEIL, specializat în balotiere și înfoliatoare cu tehnologie de ultimă generație și productivitate ce îl clasează în topul clasamentului din care face parte, cu peste 55 baloți de 1 tonă/oră.

Farmtech Schaffer Goweil G1015

Am făcut debutul cu modelul TRIO G1 COMBI, o balotieră cu tocător și înfoliator, care combină balotarea și înfolierea simultan în timpul mersului, adunând direct din brazdă. Depozitarea baloților înfoliați este mult mai eficientă, iar costurile sunt mai scăzute. Productivitatea este de 50 baloți/oră.

Un alt model G1015, introdus de asemenea pe piața românească, este un înfoliator util fermelor de zootehnie. Acesta poate fi montat direct pe încărcătorul Schaeffer sau pe tractorul clientului, fiind un accesoriu mobil, și poate funcționa pe benzină sau cu un motor electric, deoarece este un utilaj staționar.

Baloți cu un diametru între 0.9 m și 1.6 m pot fi produși în număr de 50 buc/oră, iar înfolierea se face în timp ce autovehiculul se află în mișcare.

Modelul Goweil LT Master este o balotieră cu înfoliator pentru siloz de porumb sau lucernă, biomasă, cereale, deșeuri. Silozul păstrat sub formă de baloți permite depozitarea unor cantități mai mari pentru un timp îndelungat în condiții optime, complet izolat de factorii externi. Înfoliază 1 balot/minut de o tonă.

Farmtech Goweil LT Master 4

Din acest model am reușit să livrăm 7 bucăţi din luna mai până în luna octombrie 2016.

Transportarea ușoară a baloților, costuri eficiente de depozitare, producția de nutrețuri simple, calitate și siguranță a masei verzi sunt beneficii reale ale utilizării balotierelor Goweil.

Garanția adevărată pentru toate brandurile, integral, de 2 ani de funcționare, fără limită de ore, capacitatea de a oferi asistență tehnică 24 ore din 24, 7 zile din 7, oriunde pe teritoriul României, posibilitatea de a înlocui orice piesă în maximum 24 de ore cu livrare direct la beneficiar sunt argumente care fac din Farm Tech un partener de încredere al fermierilor români.

Vă așteptăm la sediile noastre din: Săftica – Ilfov; Drajna Nouă – Călărași; Ovidiu – Constanța; Ghiroda (Calea Lugojului) – Timiș; Jucu – Cluj; Roman – Neamț.

Revista Lumea Satului nr. 20, 16-31 octombrie 2016 – pag. 34


Vizualizari 3590
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Copyrights © Lumea Satului

Redacţia:

Str. Moineşti nr. 12, Bl. 204, Sc. A, Ap. 4, sector 6, Bucureşti.
Pentru corespondenţă: OP 16, CP 39.
Tel/fax.: 021.311.37.11;
ISSN 1841-5148

Marketing, abonamente, difuzare
Tel: 031.410.07.45
- Nicusor Oprea Banu – 0752.150.146, 0722.271.338;

Compartiment financiar
– dr. Niculae Simion – 0741.217.627

Editura: ALT PRESS TOUR Bucureşti